ششگلانی:وضعیت ورزشگاههای فوتبال عادی نیست / اخلاق کجای این فوتبال است!
به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، جواد ششگلانی پیش از ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه به دلیل عدم برخورد قاطع، عادلانه و یکسان با تماشاگرنماها، محیط ورزشگاه های فوتبال به مکان امنی برای هنجارشکنان و افراد لائیک و ضد دین تبدیل شده است.
وی با انتقاد شدید از رسانه ها به دلیل عدم توجه به نکات اساسی در فوتبال افزود: چرا به جای پرداختن به حاشیه های بی معنی به مسائلی چون بی احترامی تماشاگران به قرائت قرآن در ابتدای هر بازی اشاره نمی کنید؟
ششگلانی با بیان اینکه تمام عوامل فوتبال از مدیران ارشد تا ارباب جراید در این وضعیت باید احساس مسئولیت کنند افزود: رسانه ها باید به جای مچ گیری از مدیران و ایجاد حاشیه برای تیم ها و بازیکنان، تلاش خود را به سوی فرهنگ سازی در ورزشگاه ها معطوف کنند.
وی با انتقاد شدید از وضعیت حاکم بر فضای فوتبال کشور اظهار داشت: باید از خودمان بپرسیم امروز "اخلاق" در کجای این فوتبال قرار گرفته است؟
رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی یادآور شد: امروز نه تنها اخلاق اسلامی بلکه اخلاق انسانی نیز در برخی از ورزشگاه های کشور زیر پا گذاشته می شود.
وی با اشاره به حضور پرشور هوادران تبریزی در ورزشگاه یادگار امام(ره) یادآور شد: امروز برخی محافل معاند تیم های تراکتور و شهرداری را وسیله ای برای رسیدن به اهداف شوم خود قرار داده اند.
به گفته ششگلانی، برخی افراد فرصت طلب سازماندهی می شوند تا در ورزشگاه ها ایجاد بی نظمی کرده و محیط فوتبال را با اغراض ناسالم سیاسی آلوده سازند.
رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی تاکید کرد: خواست ما از مسئولان امنیتی این است که با عوامل این ناهنجاری ها به شدت برخورد کنند.
وی با بیان اینکه امروز فوتبال یکی از مسائل مهم فرهنگی و اجتماعی است، افزود: در صورت مدیریت درست است که فوتبال می تواند به ابزاری مفید برای بانشاط کردن و سالم سازی جامعه تبدیل شود.
ششگلانی با بیان اینکه متاسفانه "پول" به حرف اول و آخر فوتبال ایران تبدیل شده است، تصریح کرد: امروز احساس مسئولیت تمام مدیران، مربیان و بازیکنان در قبال پول بوده و هیچکس به فکر جنبه های فرهنگی و اجتماعی این ورزش نیست.
وی خطاب به اهالی رسانه ها گفت: اگر واژه های دیگری مانند اخلاق، معنویت، انسانیت و ... را در کنار مسائل مادی به فوتبال تزریق نکنیم، آخر و عاقبت خوشی در انتظارمان نخواهد بود.
ششگلانی با بیان اینکه تنها با هزینه های میلیاردی نمی توان نام این فوتبال را حرفه ای گذاشت، یادآور شد: چرا کسی از خود نمی پرسد که سهم ما از علم، هنر و صنعت فوتبال در عرصه بین المللی چیست؟
رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی در ادامه از مصاحبه افراد مختلف با رسانه ها و اظهار نظر در خصوص فوتبال انتقاد کرد و افزود: نقطه آسیب پذیر دیگر ناهماهنگی بین تصمیم گیران و تصمیم سازان است و اینکه امروز هر کسی در هر مقام و مسئولیتی به خود اجازه می دهد در خصوص فوتبال و مسائل حاشیه ای اظهار نظر کرده و فضا را خراب کند.
جواد ششگلانی با انتقاد از اینکه تصمیمات فوتبال در محافلی دیگر گرفته می شود، افزود: چرا تصمیمات فوتبالی را در محافل غیرفوتبالی می گیرند و نقشی برای دستگاه های تخصصی قائل نمی شوند؟
وی افزود: بر اساس رسم و اصول و قواعد بین المللی، سازمان تربیت بدنی باید به عنوان ناظر عالی تمام رشته های ورزشی عمل کرده و تصمیمات خود را از کانال هیئتهای مربوطه اعمال کند اما این چرخه در کشور معیوب است.
رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی تصریح کرد: امروز تصمیماتی غیرکارشناسی گرفته می شود و بدون اطلاع دستگاه های ذیربط به اجرا گذاشته می شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان افزود: هیئت فوتبال آذربایجان شرقی قصد دارد با استفاده از ظرفیتهای این ماه مبارک، با تشکیل کارگروهی ویژه به ترویج فرهنگ اسلامی در ورزشگاه یادگار امام(ره) بپردازد.
به گفته ششگلانی، ماه مبارک رمضان می تواند بستری مناسب برای احیای معنویات در استادیوم های ورزشی کشور باشد.