برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مقصودلو در گفت و گو با فارس:تيم‌هاي كبدي هند و پاكستان از رويارويي با ايران واهمه دارند

محمد رضا مقصودلو در گفت‌و گو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس«توانا»، درباره موفقيت‌هاي ورزش كبدي اظهار داشت: با تلاش مجموعه فدراسيون طي 4 سال گذشته تيم‌هاي ملي در رده‌هاي سني مختلف توانستند به 2 نايب قهرماني جهان و آسيا، يك مقام سومي و رتبه چهارم بازي‌هاي آسيايي دوحه قطر را كسب كنند، اين نشان از پيشرفت كبدي در ايران دارد.
ناصري ادامه داد: هم ‌اكنون تيم ملي ساحلي و سالني مردان و زنان براي حضور قوي در مسابقات آسيايي عمان و گوانگجو در اردو به سر مي‌برند و با توجه به سوابق تيم‌هاي ملي از سال 84 تا به حال روند رو به رشدي داشتند. اميدواريم در اين دوره از بازي‌ها بتوانيم رتبه‌هاي بهتر از دوره‌هاي گذشته كسب كنيم.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه چه توجهي به تيم‌هاي پايه‌اي براي كشف استعداد‌ها شده‌است، گفت: براي اولين بار مسابقات مناطق را در رده‌سني نوجوانان برگزار كرديم، علاوه بر اين رقابت‌هاي كشوري را در همين رده سني در آينده برگزار و همچنين مسابقات مناطق و كشوري جوانان در 2 بخش آقايان و بانوان انجام مي‌شود.
مقصودلو با بيان اينكه تيم‌هاي ملي كبدي سالني و ساحلي ايران با قدرت در مسابقات آسيايي گوانگجو و مسقط عمان حضور خواهند يافت، اظهار داشت: بايد با برنامه‌ريزي درست، امكانات و تجهيزات بهتر مورد توجه مسئولان قرار گرفته و تيم‌هاي ملي قوي‌تري داشته باشيم.
رئيس فدراسيون با بيان اينكه تا انجمن رشته كبدي تشكيل نشود، نمي توان از حضور در آموزشگاه‌هاي آموزش و پرورش سخن به ميان آورد، عنوان كرد: با توجه به تفاهم‌نامه‌هايي كه با وزارت علوم، امور زندان‌ها، دانشگاه پيام نور، دانشگاه سراسري و دانشگاه آزاد منعقد شده، در صدد برگزاري مسابقات سراسري دانشگاه‌ها هستيم. رشته كبدي 68 نفر دانشجو كه بيشتر آنها در رشته تربيت بدني تحصيل مي‌كنند، دارد كه با بازگشت آنها و با برگزاري كلاس‌هاي آموزشي، رشته كبدي به جايگاه واقعي خود خواهد رسيد.
مقصودلو در پاسخ به سؤالي درباره رايزني با كشور‌هاي مختلف براي تشكيل اردوي مشترك با تيم‌هاي ملي كبدي براي آمادگي بيشتر جهت حضور در بازي‌هاي آسيايي عمان گفت: نخستين اردوي تيم ملي كبدي ساحلي با تيم ملي عمان در بندر عباس برگزار شد، همچنين با كشورهاي پاكستان و هندوستان و در بخش بانوان نيز با ژاپن براي برگزاري اردو و بازي‌هاي تداركاتي رايزني‌هايي صورت گرفته است كه هنوز به نتيجه نرسيده است.
وي تصريح كرد: هندوستان و پاكستان با توجه به توسعه و تعميم رشته كبدي در ايران و اينكه مبادا جايگاه آنها و مدال‌هايشان در آسيا توسط ايران به خطر بيفتد، از رويارويي و تشكيل اردوي مشترك با ايران واهمه دارند، بنابراين در صدد جذب هيات‌هاي علمي از دانشگاه‌ها براي علمي‌تر كردن رشته كبدي در زمينه‌هاي تكنيكي و تاكتيكي همانند هند و پاكستان هستيم.
رئيس فدراسيون كبدي با بيان اينكه ايران همانند هند و پاكستان ليگ خود را به طور منظم برگزار مي‌كند، افزود: دليل اينكه اين كشورها از ايران واهمه دارند،برگزاري منظم ليگ و پيشرفت روز به روز ايران است كه با برنامه‌ريزي‌هاي منظم در پي سبقت گرفتن از اين كشورها هستيم.
مقصودلو خاطرنشان كرد: همانند بخش آقايان توجه ويژه‌اي نيز به ورزش كبدي بانوان داريم، كبدي بانوان هم‌ اكنون از قدرت‌هاي آسيا به شمار مي‌رود، اميدوارم بانوان پرچم ايران را در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو و عمان به اهتزاز درآورند.
رئيس فدراسيون كبدي به مشكل بودجه فدراسيون اشاره و عنوان كرد: هم اكنون 80 نفر در اردوي تيم‌هاي ملي حضور دارند، اين را به تيم‌هاي باشگاهي در رده‌هاي سني پايه و بزرگسالان اضافه كنيد، نسبت به ديگر رشته‌ها، كميته ملي المپيك بودجه اندكي را در اختيار فدراسيون كبدي گذاشته كه با اين همه هزينه فدراسيون دچار مشكل است.
وي در ادامه تصريح كرد: اعتبارات در نظر گرفته شده براي فدراسيون، به دليل اينكه تيم هاي بانوان و آقايان در بازي‌هاي آسيايي حضور خواهند داشت كافي نيست، بنابراين انتظار مي‌رود كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني به اين ورزش نيز همانند ساير رشته ها نگاه كند، مسئولان قول مساعد براي حل مشكل ورزش كبدي را داده اند و ما منتظر عملي شدن اين قول ها هستيم.
مقصودلو اظهار داشت:اگر مسابقات كبدي را پوشش بدهند و از لحاظ بودجه مشكلي نباشد، در آسيا حرف اول را مي‌زنيم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/5/23
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: