برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بن‌زما: به جدایی از رئال‌مادرید فکر نمی‌کنم

مهاجم فرانسوی تیم فوتبال رئال‌مادرید گفت: به رغم شایعات منتشر شده هرگز خیال ترک مادرید را ندارم.

 به نقل از رویترز، کریم بن‌زما که گزینه جدی رئال مادرید برای معاوضه با آمائوری و کیه‌لینی محسوب می‌شود تصریح کرد: دلخوری وجود ندارد و مطالبی که از قول من در اعتراض به مربی یا مدیر باشگاه منتشر شده، کذب محض است. من یک وکیل بیشتر ندارم و او هم در تعطیلات به سر می برد و از من خواسته تا با هیچ روزنامه‌ ای مصاحبه نکنم تا خودش بازگردد و به اوضاع رسیدگی کند.
بن‌زما ادامه داد: هدف اول من ماندن در رئال مادرید است اما این شرایط تا وقتی پابرجا است که بدانم رئال مادرید هم مرا می‌خواهد.
بن‌زما درخصوص فوتبال فرانسه گفت: از ماجرای پیش آمده خیلی ناراحت شدم و البته از اینکه بدون دردسر خاتمه پیدا کرد خوشحالم. بلان مربی کوچکی نیست و نباید اجازه دهیم مسائل حاشیه‌ای او را از انجام وظایفش باز دارد.
سرمربی تیم ملی فرانسه به خاطر اظهارات نژادپرستانه خود به شدت تحت فشار بود اما دادگاه فرانسه او تبرئه کرد.
تاریخ: 1390/2/25
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: