برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای کمک به نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا ملی‌پوشان تیم فوتسال منصوری کم می‌شوند

خبرگزاری فارس: برای کمک به نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا، از تعداد ملی‌پوشان حاضر این تیم در اردوی تیم ملی فوتسال تا پایان هفته جاری کاسته خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، این روزها تیم شهید منصوری قهرمان لیگ برتر سال گذشته خود را برای شرکت در جام باشگاه‌های آسیا آماده می‌کند. جام باشگاه‌ها روزهای پنج تا 15 تیر در قطر برگزار می‌شود.
این در حالی است که اردوی تیم ملی فوتسال نیز از 18 اردیبهشت در کمپ تیم‌های ملی آغاز شده و شاگردان حسین شمس خود را برای حضور در تورنمنت پنج جانبه چین که دهه دوم خرداد برگزار می‌شود، آماده می‌کنند.
سرمربی تیم ملی برای حضور در این اردو، از تیم قهرمان شش بازیکن دعوت کرد که رفته‌رفته به سه نفر کاهش پیدا کردند و تا پایان هفته نیز باز هم از این تعداد کاسته می‌شود تا منصوری بتواند با در اختیار داشتن همه ملی‌پوشانش تمرین کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/26
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: