برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سعیدلو در تمرین تیم ملی جودو حاضر نشد

در حالی که قرار بود تمرینات امروز صبح تیم ملی جودو در حضور رئیس سازمان تربیت بدنی برگزار شود وی در سالن شهید افراسیابی حاضر نشد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین مشترک تیم های جودوی جوانان و بزرگسالان که خود را برای حضور در رقابت های قهرمانی جهان آماده می کنند قرار برود امروز یک میهمان ویژه داشته باشد. مسئولان و پیشکسوتان جودو امروز در سالن شهید افراسیابی گرد هم آمدند تا از رئیس سازمان تربیت بدنی استقبال کنند.

علی سعید لو در ادامه بازدیدهای خود از اردوی آماده سازی تیم های ملی ، قرار بود صبح امروز از تمرینات تیم ملی جودو بازدید کند. در حالیکه کلیه ملی پوشان در سالن حضور داشتند ، برخی پیشکسوتان و همچنین رئیس و دبیر فدراسیون در سالن شهید افراسیابی انتظار ورود سعید لو را می کشیدند ، اما خبر رسید وی نمی تواند به ورزشگاه شهید شیرودی بیاید.

تیم ملی جودو هجدهم شهریور ماه باید در رقابت های قهرمانی جهان در توکیو شرکت کند. آرش میراسماعیلی ، محمد رضا رودکی ، حامد ملک محمدی ، حسین قمی ، محسن غفار و علی معلومات از جمله حاضران در این تمرین بودند.


تاریخ: 1389/5/25
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: