در گفتوگو با فارس عبدلی: با تیم کامل به یونان نرفتیم، اما داوریها هم به ما ضربه زد
خبرگزاری فارس: مربی تیم ملی کاراته جوانان گفت: ترکیب تیمهای ما در بخش پسران و دختران کامل نبود و داوران در چند وزن برایمان مشکل ساز شدند.
اکبر عبدلی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: مسابقات نسبت به سال گذشته سطح بالاتری داشت، 21 تیم شرکت کرده بودند که مدالها میان 18 تیم توزیع شد.
وی افزود: داوری مبارزه محمد شایگان و مسعود پرویز واقعاً بد بود، آنها هرچه زدند امتیازی برایشان ثبت نشد. شاهین بلالایی سنگین وزن تیم، مقابل حریف قدری از مصر که یک فینال زودرس بود به برتری رسید؛ اما پایش آسیب دید. در دومین دیدار مقابل ترکیه، حریف مدام به پایش ضربه وارد میکرد تا اینکه مجبور شدیم او را از تاتامی خارج کنیم.
مربی تیم ملی کاراته جوانان با اشاره به اینکه تیم با ترکیب کامل اعزام نشده است، تصریح کرد: مهدی حسینی و حامد اکبری به دلیل مشکل پاسپورت اعزام نشدند، برای سجاد حیاتی حتی روادید و بلیت هم گرفته بودیم؛ اما در فرودگاه به دلیل عدم رضایت پدر نتوانست همراه تیم بیاید. کاتاروی رده سنی 14-15 سال ایران هم اعزام نشد.
وی افزود: ما دوره گذشته در شرایطی 20 مدال گرفتیم که تیم بانوان نیز به طور کامل آمده بود؛ اما امسال آنها تیم کامل نداشتند و همین مسائل موجب شد که نتوانیم این تعداد مدال را تکرار کنیم. مصر اگر قهرمان شد، چون 30 کاراتهکار را آورده بود. در بعضی اوزان آنها 2 نفر شرکت کننده داشتند.
عبدلی درباره مشکل تیم از بابت آب و غذا و امکانات مناسب یادآور شد: در آستانه اعزام تیم، بهتر است که به این حواشی نپردازیم. درست است دادن غذا دیر یا زود میشد؛ اما آنطور نبود که مشکلساز شود. دیگر تیمها همگی در کمپ و در اتاقهای 6 تخته بودند؛ اما میزبان برای ایران و مصر یک هتل گرفت که به مراتب بهتر از کمپ بود.
وی افزود: چون هتل ما با داریوش قاسمی سرپرست تیم جدا بود، کارها بیشتر از سوی مربیان انجام میشد. امسال این اردو در یک شهر دیگر برگزار شد و شرایطش کاملاً با سال گذشته فرق داشت به همین دلیل برای تیم ایران تعجب آور بود.
مربی تیم ملی یادآور شد: در آنجا یک کلاس مربیگری با حضور نفرات شاخصی مثل مدرس ایتالیایی کمپ سال گذشته، رافائل آقایف آذربایجانی و مربیان ایرانی برگزار شد که هیچکس به آن نپرداخت. اگر ما در این مسابقات یک داور داشتیم اجازه نمیداد حق کاراتهکارانمان پایمال شود. این کاش به جای حواشی به این مسائل پرداخته میشد.
عبدلی این میدان را بهترین محک برای تیم 14-15 سال دانست و افزود: آنها در دیدارهای اول خود معمولاً گنگ بودند؛ اما از مبارزه دوم خودشان را پیدا میکردند. این فرصت خوبی برای آنالیز حریفان در مسابقات جهانی بود، تیمها به سرعت حرکت میکنند و ما باید سعی کنیم خود را به آنها برسانیم، وگرنه عقب میمانیم.
انتهای پیام/خ