در گفتوگو با فارس سیدی: رئیس فدراسیون کاراته عربستان خودش را رئیس غرب آسیا معرفی کرد
خبرگزاری فارس: ناظر کمیته ملی المپیک در کاراته گفت: ابراهیم قناس با ذوق و شوق خود را به عنوان رئیس کنفدراسیون کاراته غرب آسیا معرفی کرد.
مسعود سیدی که اکنون همراه تیم ملی کاراته در چین به سر میبرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: قناس، رئیس فدراسیون کاراته عربستان از داوران زمان عضویت من در کمیته داوران اتحادیه آسیاست. او مرا در جریان مسابقات قهرمانی آسیا دید و با ذوق و شوق خود را به عنوان رئیس کنفدراسیون غرب آسیا معرفی کرد.
وی افزود: گویا در نشستی که چندی پیش در امارات برگزار شد پناهی جلسه را ترک میکند و مسئولان آسیا و دیگر کشورها به جای سمندر رئیس عربستان را انتخاب میکنند. پناهی باید به این مسئله اعتراض کند چون برای تغییر رئیس غرب آسیا باید دوباره مجمع تشکیل میشد و این کار غیرقانونی است.
ناظر کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه اختلافات داخلی میان ایرانیها چنین مشکلاتی را ایجاد میکند، خاطرنشان ساخت: وقتی رئیس فدراسیون ایران سه ماه دنبال مشکل پروندهاش بود و از سمندر حمایت نکرد، همین خواهد شد. کرسی غرب آسیا میتوانست برای ما دارای اهمیت زیادی باشد.
وی درباره دلیل انصراف کویت از عضویت در هیئت رئیسه آسیا گفت: اینکه این کشور به چه دلیل انصراف داده، مهم نیست، آیا با کمرنگ کردن عضویت پناهی در آسیا مشکلات حل میشود؟ مشکل ما جای دیگری است. باید دنبال این باشیم که آیا فرد انتخاب شده قدرت این را دارد که کاراته آسیا را تحتالشعاع قرار دهد؟ و آیا میتوانیم در آینده به پستهای بالاتر برسیم؟
سیدی افزود: من قول میدهم که پناهی تا 4 سال آینده عضو هیئت رئیسه نخواهد ماند و ما با شیوه کنونی حاکم بر کاراته هر دوره باید فقط برای هیئت رئیسه بجنگیم.اخلاق علاج درد کاراته است و این روحیه پهلوانی است که این رشته را نجات خواهد داد.
ناظر کمیته ملی المپیک با بیان اینکه همه چیز دست به دست هم داد تا در بخش کومیته نتوانیم نتیجه مورد نظر را کسب کنیم، یادآور شد: بچهها زحمت خود را کشیدند؛ اما مسائل زیادی در این بین دخیل بود که بحث خستگی راه، آنها را خیلی اذیت کرد. تیم با اتوبوس از گوانگجو راهی شهر برگزاری مسابقات شد؛ البته باید در بحث بدنسازی تیم نیز دقت بیشتری داشت.
وی افزود: البته هر تیمی میتواند افت داشته باشد و اینکه بیرون گود بنشینیم و فقط انتقاد کنیم، درست نیست. امروز این مسابقات تمام شده است و حتی تیمی که قهرمان آسیا است فقط باید به فکر آینده باشد. من در هیچ فدراسیونی چه زمان سمندر، چه آهی و کتیرایی و چه اکنون اعتقادی به تخریب ندارم و باید قدردان نفراتی مثل سلیمانی و آرینخو باشیم.
سیدی تصریح کرد: محمد بهرامی نیز هر چه در توان داشت به کار گرفت، او آمده بود که در همه اوزان طلا بگیرد و آبروی خود را حفظ کند. این مربی هیچ کم فروشی نکرده است. مشکل اساسی ما این است که به جای انتقاد سازنده و همدلی و همیاری میخواهیم از یکدیگر ایراد بگیریم. روحیه همدلی و همیاری در کاراته کمرنگ شده است.
وی تاکید کرد: در حقیقت کاراته ما مشکل تکنیک و تاکتیک ندارد و هر ضربهای میخوریم از بی اخلاقی است. همیشه باید قدردان گذشتگان و دعاگوی آیندگان باشیم. چرا کاراته ایران باید این همه حاشیه داشته باشد؟ در اینجا 2 تن از کاراتهکاران به دلیل عدم ارسال نامشان ثبت نام نشدند و خیلی ناراحت بودند.
رئیس اسبق کمیته داوران ایران گفت: من به خود پناهی هم گفته ام، چرا تیم ملی نباید یک مدیر داشته باشد؟ او باید برای تیم ملی یک مدیر فنی معرفی کند تا همه مسئولیتها به دوش خودش نباشد.
وی تاکید کرد: اکنون نایب رئیس فدراسیون مسئول غذا و تدارکات تیم است، وقتی هیچ چیز سر جای خودش نباشد این مشکلات هم پیش میآید. پناهی باید تقسیم کار می کرد نه تجمع کار. امیدوارم اگر او در فدراسیون کاراته ماند به این حرف ها گوش کند وگرنه در زمینههای دیگر موفق باشد.
سیدی در پایان خاطرنشان ساخت: من یک نصیحت به اعضای مجمع دارم که افراد را بر اساس برنامهها و توانایی اجرای آن انتخاب کنند. آنها باید مطمئن باشند که این فرد در پستهای قبلی خود موفق بوده است.
انتهای پیام/خ