/مسابقات پومسه قهرمانی جهان - روسیه/ به دنبال تکرار موفقیتهای گذشته این بار با مربیان ایرانی
خبرگزاری فارس: تیم ملی پومسه ایران در حالی از جمعه هفته جاری نمایش خود را در مسابقات جهانی روسیه آغاز میکند که این بار هدایت آن را مربیان ایرانی برعهده دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس، نگین گیل سمائی و محمد نادری 14 تا 18سال، مهسا مردانی و علی نادعلی 19 تا 30 سال، آرزو مرادی و محمد تقی حاتمی 31 تا 40 سال، بدری اسدی و سید حسن زاهدی 41 تا 50 سال، ماهرخ هوشنگی ماهر و هادی ترکاشوند51 تا 60 سال، نسترن ملکی، کلثوم مددخانی و ساناز خرمی پور، علی سلمانی، مهدی جمالی فشی و حمید نظری تیمی زیر 35 سال، احمد اخلاقی، سید حسن زاهدی و علی برزگری، زهرا افتخاری، زهرا هادیزاده و مهناز مردانی تیمی بالای 35 سال، اکبرفروزان و فاطمه روشن تیمی ترکیب اعضای اعزامی ایران به مسابقات جهانی روسیه را تشکیل می دهند که این بار به طور کامل از سوی مربیان ایرانی هدایت میشوند.
کانگ شین چال کره ای که از همان دوره اول رقابتهای جهانی، سرمربیگری تیم ملی پومسه ایران را برعهده داشت امسال تصمیم گرفت کنار تیم قرار نگیرد تا تمامی مسئولیتها را مربیان ایرانی بپذیرند.
اردوهای تیم ملی از یک ماه و نیم گذشته با رهبری حسن زاهدی کاپیتان سابق آغاز به کار کرد که نسبت به سالهای گذشته زمان کمتری برای آمادهسازی پومسهروها بود. بعد از تمرینات فشرده پومسهروها با هزینه تامین شده از سوی خود راهی مسابقات جهانی شد تا این بار بدون حمایت یک کرهای از اعتبار ایران دفاع کند.
مربیان ایرانی که میخواهند در اولین حضور تواناییهای خود را به اثبات برسانند تمام تلاش خود را کرده اند تا به دوران اوج پومسه بازگشته و بتوانند یکی از سکوهای قهرمانی را به نام خود کنند.
اگرچه در بخش کیوروگی(مبارزه) از قهرمانی آسیا تا جهان در قرق ایرانیهاست اما در پومسه هنوز هم داوران که بیشتر کره ای هستند حرف اول را میزنند؛ بنابراین کسب قهرمانی نمیتواند چندان محتمل باشد و میتوان به تکرار نایب قهرمانی امیدوارتر بود.
این بار هم کرهایها مثل گذشته دست به تغییرات عجیبی زدهاند تا بتوانند حداقل در پومسه به قدرت خود ادامه دهند. آنها بدون اعلام قبلی لباس مسابقات جهانی را تغییر دادهاند.
**عملکرد ایران در ادوار گذشته:
*نایب قهرمانی بدون مدال طلا
اولین دوره این رقابتها سال 2006 به میزبانی کرهجنوبی برگزار شد که ایران بعد از کره جنوبی در مکان دوم ایستاد. تیم ایران در این دوره از مسابقات 5 مدال نقره و 2 برنز به دست آورد و سهمی از مدالهای طلا نداشت.
در بخش انفرادی علی نادعلی، علی سلمانی و محمد تقی حاتمی، در بخش تیمی زیر 30 سال علی سلمانی، علی نادعلی و اکبر فروزان و در بخش تیمی بالای 30 سال حسینعلی نظری، مرتضی استکی و علی برزگری به مدال نقره دست یافتند. سید حسن زاهدی و قربان دلشاد نیز مدال برنز کسب کردند.
*حاتمی اولین مدال طلا را بدست آورد
در سال 2007 تیم ایران با کسب یک مدال طلا، 2 مدال نقره و 4 مدال برنز بار دیگر در جایگاه دوم ایستاد.
در این دوره محمد تقی حاتمی اولین مدال طلای ایران را کسب کرد، علی سلمانی در بخش انفرادی و اکبر فروزان، علی نادعلی و حمید نظری مدال نقره تیمی را کسب کردند. حسینعلی نظری، قربان دلشاد و حسین بهشتی 3 مدال برنز انفرادی را بدست آوردند.مرتضی استکی، علی برزگری و شهرام الله آبادی مدال برنز تیمی گرفتند.
*طلایی ترین حضور ایران در ترکیه
در سومین دوره مسابقات که سال 2008 به میزبانی آنکارا ترکیه برگزار شد ایران طلایی ترین دوران خود را پشت سر گذاشت و توانست 3 نشان زرین را به خود اختصاص دهد.
محمد تقی حاتمی در بخش انفرادی، سید حسن زاهدی، احمد اخلاقی و علی برزگری در رده سنی بالای 35 سال و حمید نظری، علی سلمانی و علی نادعلی در رده سنی زیر 35 سال به مدال طلا دست یافتند.
هادی ترکاشوند و بدری اسدی در بخش انفرادی به همراه ساناز خرمی پور، نسترن ملکی و کلثوم مددخانی به مدال نقره تیمی رسیدند. حسینعلی نظری، میلاد یعقوبی، مهسا مردانی و فاطمه اسد پور 4 مدال برنز بخش انفرادی را کسب کردند.
*واگذاری نایب قهرمانی ایران به ویتنام
چهارمین دوره این مسابقات در سال 2009 در قاهره مصر برگزار شد و پومسه روهای ایران با کسب 11 مدال با یک پله سقوط در رده سوم ایستادند تا ویتنامی ها جای آنها را بگیرند.
از آنجا که در آن مسابقات رده بندی تیم ها بر اساس رنگ مدال انجام می شد ویتنام با دو طلا بالاتر از ایران قرار گرفت. یک طلای آنها در بخش مختلط مردان و زنان بدست آمده بود.
سید حسن زاهدی، احمد اخلاقی و محمدتقی حاتمی به مدال طلای تیمی رسیدند. هادی ترکاشوند، علی نادعلی، مهدی جمالی فشی و مهسا مردانی در بخش انفرادی و زهرا افتخاری، زهرا هادی زاده و بدری اسدی نقره تیمی گرفتند. حمید نظری، اکبر فروزان و علی سلمانی در بخش تیمی علی براری، محمد تقی حاتمی، نگین گیل سمایی و فاطمه اسدپور مدال برنز بخش انفرادی را کسب کردند.
* سیر نزولی ایران تداوم یافت
در پنجمین دوره مسابقات قهرمانی پومسه جهان تیم ایران یک رده دیگر هم سقوط کرد تا شروع طوفانی آن با سیر نزولی همراه شود.
در این دوره از رقابتها که به میزبانی تاشکند ازبکستان برگزار شد. تیم ملی ایران با یک مدال طلا، 5 نقره و 5 برنز چهارم شد.
کره جنوبی با 9 مدال طلا و 2 برنز قهرمان شد. ویتنام با دو طلا، یک نقره و دو برنز عنوان نایب قهرمانی دوره قبل خود را تکرار کرد و ترکیه که سال گذشته هشتم شده بود با دو مدال طلا و 4 برنز و پنچ پله صعود بر سکوی سوم ایستاد.
در بخش تیمی گروه سنی 19 تا 30 سال تیم ایران با ترکیب علی نادعلی، میلاد یعقوبی و اکبر فروزان به مدال برنز یافت. محمد تقی حاتمی در رده سنی 31 تا 40 سال سوم شد. در بخش تیمی گروه سنی 19 تا 30 سال بانوان تیم ایران متشکل از کلثوم مددخانی، نسترن ملکی و مهسا مردانی به مدال نقره رسید. در رده سنی 14 تا 18 سال مهدی جمالی فشی به مقام سوم مشترک دست یافت.در همین رده سنی بهاره قادریان به مدال برنز دست پیدا کند.در رده سنی بالای 35 سال تیم ایران با ترکیب زهرا افتخاری، بدری اسدی و مهناز مردانی در مکان نخست قرار گرفت.تیم3 نفره مردان با ترکیب سید حسن زاهدی، محمد تقی حاتمی و احمد اخلاقی به مدال نقره دست یافت. علی نادعلی در رده سنی 19 تا 30 به مدال نقره رسید.در رده سنی 19 تا 30 سال بانوان مهسا مردانی مدال نقره را بر گردن آویخت.در رده سنی 51 تا 60 سال هادی ترکاشوند نقره گرفت. زوج اکبر فروزان و فاطمه روشن به مدال برنز رسیدند.
انتهای پیام/م