برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خرید جدید استقلال :استقلال قوی‌ترین تیم قاره است

ستاره کویتی آبی‌های تهران امیدوار است که به عنوان نخستین بازیکن کویتی شاغل در فوتبال ایران، اعتبار فوتبال کویت را اثبات و نمایش خوبی ارائه دهد.

ولید علی ستاره تیم ملی فوتبال کویت که اخیرا به استقلال تهران پیوست، در تمرینات این تیم تهرانی در ورزشگاه آزادی شرکت کرد.

ولید علی دو روز پیش بعد از این که قرار داد رسمی خود را در ازای 500 هزار دلار با استقلال امضا کرد، کویت را به مقصد تهران ترک کرد.

ولید علی که جانشین هوار ملا محمد عراقی در ترکیب استقلال شد در گفت‌وگو‌ با روزنامه «الانباء» کویت گفت: با پیوستن به استقلال بهترین تیم باشگاهی آسیا به نوعی خود را وارد یک ماجراجویی و مبارزه طلبی کردم. تیم‌های ایرانی همواره از مدعیان جدی در لیگ قهرمانان آسیا هستند و این در تصمیم برای ترک کویت و پیوستن به این تیم ایرانی تاثیر داشت.

این بازیکن کویتی که در حال حاضر یکی از بهترین‌های فوتبال کویت به شمار می‌آید، افزود: در ترکیب استقلال بازیکنان شاخص و بسیار خوبی همچون علی حمودی، مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان و کرار جاسم عراقی وجود دارند و این می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در نمایش خوب بازیکن داشته باشد. گذشته از این استقلال تیم پرطرفداری است و گاهی اوقات برای بازی‌های این تیم ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی مملو از جمعیت می‌شود.

ولید علی تصریح کرد: پیشنهاد چند تیم دیگر را نپذیرفتم اما در نهایت استقلال را که قوی ترین تیم قاره کهن به شمار می‌آید را انتخاب کردم. به ویژه‌ این که هیچ بازیکن کویتی تاکنون در لیگ ایران بازی نکرده است و این می‌تواند نوعی ماجراجویی و ریسک برایم باشد. فوتبال ایران در قاره کهن چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی از وجهه و شهرت خوبی برخوردار است و لیگ برتر ایران یکی از قوی‌ترین لیگ‌ها به شمار می‌آید
 

تاریخ: 1390/5/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: