برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دقایق پایانی تمرکز نداشتیم گردان: بازیکنان راه‌آهن از نظر بدنی بهتر از ما بودند

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان ذوب‌آهن گفت: در جریان دیدار راه‌آهن و ذوب‌آهن چیزی که مشهود بود برتری بدنی حریف نسبت به بازیکنان ما بود.


شهاب گردان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار تیم‌های راه‌آهن و ذوب‌آهن که با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید گفت:‌ بازی پرفشاری بود. راه‌آهنی‌ها آمادگی بالایی داشتند و فشار زیادی را به ما آوردند. متأسفانه در دقایق پایانی بازی به دلیل عدم تمرکز گل تساوی را دریافت کردیم.

وی در مورد اینکه در جریان دیدار، ذوب‌‌آهن دو بار از حریف پیش افتاد اما درنهایت بازی با تساوی به پایان رسید و آیا این موضوع به ناهماهنگی بین مدافعان مربوط نمی‌شود، گفت:‌ نمی‌توان گفت مدافعان ما در این دیدار ناهماهنگ بودند. در این مورد نمی‌توانم بیشتر از این نظر بدهم و باید فیلم بازی را دید اما چیزی که مشهود بود برتری بدنی راه‌آهنی‌ها نسبت به بازیکنان ما بود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/12
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: