برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دست نشان سرمربي ابومسلم شد

اين مربي تنها نمي تواند در ليگ برتر مربيگري کند مثل فيروز کريمي. با اين وجود دست نشان براي مربيگري در ليگ دسته اول مشکلي ندارد.

 نادر دست نشان سرمربي ابومسلم شد. ناصر شهسواري مديرعامل باشگاه ابومسلم با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: طبق توافق اعضاي هيأت مديره باشگاه ابومسلم از بين گزينه هاي مطرح شده براي سرمربيگري تيم ، نادر دست نشان به عنوان سرمربي ابومسلم انتخاب شد و اين تيم را در ليگ دسته اول هدايت خواهد کرد.
وي درخصوص وضعيت دست نشان و اين که عنوان مي شود اين مربي جزو مربيان منشوري است و نمي تواند مربيگري کند اظهار داشت: اگر چنين چيزي درخصوص دست نشان وجود داشته باشد اين مربي تنها نمي تواند در ليگ برتر مربيگري کند مثل فيروز کريمي. با اين وجود دست نشان براي مربيگري در ليگ دسته اول مشکلي ندارد.

مديرعامل باشگاه ابومسلم در ادامه با اشاره به روند انتخاب سرمربي تيم گفت: طي يک هفته گذشته رايزني هاي زيادي براي گزينش بهترين مربي صورت گرفت که با توجه به اينکه مريبان بومي تا ديشب (پنج شنبه شب) به ما خبر درستي ندادند و يا اينکه آنقدر شرايط دشواري داشتند که باشگاه توانايي برآورده ساختن آنها را نداشت به اين نتيجه رسيديم تا از بين مربيان غير بومي مربي آينده تيم را انتخاب کنيم که در نهايت گزينه دست نشان توافقي بود که اعضاي هيأت مديره هم روي آن تأکيد داشتند و اين مربي به عنوان سرمربي ابومسلم انتخاب گرديد.
شهسواري همچنين در ادامه افزود: ما تلاش خودمان را براي سپردن تيم به يک مربي داخلي و بومي انجام داديم براي همين با گزينه هاي مطرح شده هم صحبتهايي انجام داديم که از بين مي توان به اکبر ميثاقيان و هادي برگي زر اشاره کنيم که با تيم شهرداري تبريز قرارداد داشتند و از لحاظ اخلاقي درست هم نبود که ما بيشتر از اين به دنبال آوردن آنها به مشهد باشيم. کاظم غياثيان هم در سفري که به چين داشت تا 2 هفته ديگر آمدنش به مشهد امکان نداشت و نمي توانستيم بيشتر ازاين صبر کنيم. علي حنطه هم با توجه به مذاکراتش با شيرين فراز و شهرداري اروميه ديگر اميدي به آمدنش به ابومسلم وجود نداشت. ضمن اينکه بقيه گزينه هاي مطرح شده در حدي نبودند که بتوانيم تيم را در اختيار آنها بگذاريم.
مديرعامل باشگاه ابومسلم درخصوص برنامه هاي اماده سازي اين تيم تا شروع ليگ دسته اول گفت: با توجه به اينکه زمان زيادي براي شروع مسابقاتمان در ليگ نداريم تصميم گيري شد تا از روز يکشنبه 22 بازيکن حاضر در تمرينات تيم به اتفاق آرمين رهبر در اردوي سه روزه تهران حاضر شوند تا با ملحق شدن ساير بازيکنان و بازيکناني که مد نظر کادر فني تيم هستند شرايط براي برگزاري اردوي يک هفته اي در سوادکوه فراهم شود که دراين اردو 18 تا 20 بازيکن اصلي حضور خواهند داشت. ضمن اينکه با توافقي که انجام شده است کادر فني تيم به جزسرمربي بقيه همگي بومي خواهند بود و حضور آرمين رهبر و حسين نخوديان در اين ترکيب قطعي شده است.
 

تاریخ: 1389/5/30
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: