برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارسطباطبايي: همه به كشتي فرنگي ايران با احترام نگاه مي‌كنند

موسي طباطبايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با نتيجه‌اي كه سال گذشته تيم ملي در دانمارك كسب كرد، حالا همه به ديده احترام به كشتي فرنگي ايران نگاه مي‌كنند. ما امروز مدافع عنوان نايب‌قهرماني جهان هستيم و همه براي تكرار اين مقام تلاش كرده‌اند. گرچه هدف اصلي باي‌هاي آسيايي گوانگجوست؛ اما با پيشرفتي كه در رشته فرنگي داشته‌ايم، فكر مي‌كنم در مسكو هم موفق عمل كنيم.
وي شانس كشتي‌گيران 4 وزن را بيشتر از ساير نفرات دانست و تصريح كرد: به عقيده من به ترتيب در اوزان 55، 96، 84 و 66 كيلو احتمال مدال گرفتن‌مان بيشتر است.
طباطبايي ادامه داد: روي تيم اعزامي به مسكو خيلي خوب كار شده است. آنها نزديك به 9 ماه در اردوي تين ملي بوده‌ و مسابقات تداركاتي خوبي را پشت سر گذاشته‌اند. تيم خوب ارنج شده؛ اما اين را هم بايد در نظر بگيريم كه كشتي گرفتن در روسيه دشوار است. تيم ميزبان تيم خوبي را مهياي مسابقات كرده؛ اما همچنان اميدوار هستيم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/5
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: