برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصي/ توسعه ورزش‌هاي راگبي و كريكت در گرو حمايت بيشتر مسوولان است

ورزش. داخلي. راگبي و كريكت
تهران - رييس فدراسيون راگبي و كريكت گفت: توسعه ورزش‌هاي نوپا در كشورمان همچون راگبي و كريكت در گرو توجه و حمايت بيشتر مسوولان سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك است.

حسين صادق عابدين روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: حدود سه سال از فعاليت ورزش‌هاي راگبي و كريكت در كشورمان مي‌گذرد و شايستگي‌هاي ورزشكاران كشورمان در اين رشته‌ها طي اين مدت زمان اندك به اثبات رسيده است.

وي تصريح كرد: راگبي و كريكت بازان كشورمان به خوبي نشان داده‌اند كه در صورت توجه و حمايت بيشتر مسوولان توانايي كسب مدال در ميادين بين‌المللي را دارند و به طور حتم در صورت توجه لازم در رقابت‌هاي مختلف افتخار آفرين خواهند شد.


**فدراسيون راگبي و كريكت توجه ويژه‌اي به ورزش بانوان دارد
رييس فدراسيون راگبي و كريكت توجه ويژه اين فدراسيون به بانوان ورزشكار را ياد آور شد و گفت: كسب مقام نايب قهرماني توسط بانوان ايران در تورنمنت راگبي ايتاليا در ماه گذشته به همگان و به خصوص غربي‌ها نشان داد كه داشتن حجاب اسلامي به هيچ عنوان مانع از انجام فعاليت‌هاي ورزشي و كسب افتخار توسط بانوان مسلمان نمي‌شود.

عابدين به حضور هاجر سرور مربي برجسته رشته كريكت از كشور پاكستان در كشورمان اشاره كرد و افزود: اين مربي از سوي كنفدراسيون كريكت آسيا براي همكاري با فدراسيون راگبي و كريكت ايران و به منظور گسترش رشته كريكت در بين بانوان از ‪ ۲۳‬مرداد ماه گذشته به كشورمان آمده و سه ماه توقف خواهد داشت.


**با توجه به نوپا بودن راگبي و كريكت در ايران جايگاه كنوني كشورمان در آسيا مطلوب است
رييس فدراسيون راگبي و كريكت جايگاه ورزش راگبي ايران در آسيا را با توجه به نوپا بودن اين رشته مطلوب دانست و گفت: تيم ملي راگبي كشورمان در سيدب آسيا با حريفان خود رقابت مي‌كند كه با برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته اميدواريم در رقابت‌هاي آتي به سيد آ آسيا صعود كند.

صادق عابدين در خصوص رشته كريكت نيز اظهار داشت: هر چند حضور قهرمانان جهاني اين رشته همچون كشورهاي هند و پاكستان در قاره آسيا كار ايران را براي كسب مدال در رقابت‌هاي آسيايي دشوار مي‌كند، اما اين امر مانع از تلاش براي ارتقاي سطح ورزش كريكت در كشورمان نخواهد شد.

وي يادآور شد: كريكت بازان زير ‪ ۱۶‬سال كشورمان دو ماه پيش با كسب مقام نايب قهرماني در رقابت‌هاي آسيايي به سيد آ صعود كرد.


** فرصت توسعه بيشتر راگبي و كريكت با تفكيك بيس بال و سافت بال از فدراسيون فراهم شد
رييس فدراسيون راگبي و كريكت اظهار داشت: تفكيك رشته‌هاي بيس بال و سافت بال از فدراسيون تمركز بيشتر بر روي ورزش‌هاي راگبي و كريكت را به دنبال داشت و با توجه به اعتبارات مالي موجود، فرصت مطلوب تري را براي توسعه اين ورزش‌ها فراهم آورد.

صادق عابدين با اشاره به برنامه‌هاي فدراسيون راگبي و كريكت براي توسعه اين ورزش‌ها در كشور افزود: فعال كردن هيات راگبي و كريكت در همه استان هاي كشور و جذب ورزشكاران مستعد براي فعاليت در اين رشته‌ها از مهمترين برنامه‌هاي فدراسيون محسوب مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: فدراسيون راگبي و كريكت اخيرا بخشي از وسايل و امكانات لازم براي فعاليت در رشته كريكت را از كشور پاكستان خريداري كرده و آنها را به صورت مجاني در اختيار استان‌هايي كه خواستار فعاليت در اين رشته هستند، خواهد گذاشت.


** در تلاش براي جلب حمايت و همكاري نيروهاي مسلح هستيم
رييس فدراسيون راگبي و كريكت گفت: با توجه به اينكه ورزشكاران رشته‌هاي راگبي و كريكت بايد از آمادگي و توانايي جسماني بسيار مطلوبي برخوردار باشند در تلاش براي جلب حمايت نيروهاي مسلح از اين رشته‌ها هستيم.

صادق عابدين افزود: بسياري از جوانان كشورمان كه اكنون دوران مقدس سربازي را سپري مي‌كنند از آمادگي جسماني بالايي برخوردارند كه شناسايي و آموزش اين استعدادها نقش مهمي در ارتقاي سطح ورزش‌هاي راگبي و كريكت كشورمان خواهد داشت.

وي با بيان اينكه متاسفانه برخي افراد ورزش راگبي را با فوتبال آمريكايي اشتباه مي‌گيرند اضافه كرد: فعاليت در رشته راگبي ابتدا در انگلستان آغاز شد و ورزشكاران فعال اين رشته با توجه به قوانين مدون لحاظ شده، در مقايسه با بسياري از ورزش‌هاي ديگر كمتر دچار آسيب ديدگي مي‌شوند.


**تعامل مناسبي با كنفدراسيون آسيا براي توسعه ورزش‌هاي راگبي و كريكت داريم
صادق عابدين به تعامل و ارتباط مناسب فدراسيون راگبي و كريكت با كنفدراسيون اين ورزش‌ها در آسيا اشاره كرد و گفت: حضور مربيان خارجي در دو بخش بانوان و مردان براي توسعه ورزش‌هاي راگبي و كريكت در كشورمان با حمايت‌هاي كنفدراسيون آسيا صورت گرفته است.

وي افزود: اعزام اين مربيان به استان‌هاي مختلف به منظور شناسايي استعدادها براي تشكيل تيم‌هاي ملي و آموزش و ارتقاي سطح مربيان از جمله فعاليت‌هاي مربيان خارجي حاضر در كشورمان است.

نقش رسانه‌ها در توسعه ورزش‌هاي نوپا بسيار مهم است
رييس فدراسيون راگبي و كريكت نقش رسانه‌ها را براي توسعه ورزش‌هاي نوپا در كشورمان همچون راگبي و كريكت مهم دانست و گفت: توسعه و گسترش ورزش بدون حمايت و همكاري رسانه‌ها امكان پذير نيست.

صادق عابدين افزود: رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطي بين مردم و مسوولان، خواسته‌ها و انتظارات ورزشكاران را منعكس مي‌كنند و باعث ارتقاي سطح ورزش مي‌شوند.

وي در پايان اظهار اميدواري كرد: توجه و حمايت بيشتر مسوولان از ورزش‌هاي زير پوشش اين فدراسيون باعث ايجاد انگيزه در بين راگبي و كركت بازان و توسعه اين ورزش‌هاي در كشورمان شود.

اكنون حدود شش هزار و ‪ ۵۰۰‬ورزشكار كشورمان در رشته راگبي فعال هستند كه يك هزار و ‪ ۵۰۰‬نفر از آنان را بانوان تشكيل مي‌دهند.

همچنين در رشته كريكت حدود ‪ ۷۰۰‬ورزشكار در كشورمان فعاليت مي‌كنند كه ‪۲۵۰‬ نفر از آنان را بانوان تشكيل مي‌دهند.


تاریخ: 1389/6/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: