برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

همه دلايل، اتفاقات و حاشيه‌هاي ملي‌پوش نشدن يزدانيعدم اطمينان، ترس از رها كردن كشتي و پر شدن قاب خالي با اميري

به گزارش خبرگزاري فارس، ماجراي عدم انتخاب رضا يزداني براي شركت در مسابقات جهاني مسكو، اين روزها بحث اصلي كشتي است.
ماجرايي كه شايد نگاهي وسيع‌تر از مصاحبه‌ امروز رضا يزداني و حرف‌هاي كادر فني را بطلبد و شايد نياز باشد در اين رابطه به كمي عقب‌تر بازگرديم.
وقتي مازندراني‌ها از كسب مدال و افتخارآفريني دوباره مهدي حاجي‌زاده نااميد شدند، كسي جز رضا يزداني نمي‌توانست لقب «پلنگ جويبار» را به خود اختصاص دهد.
لقبي كه بعد از «ببر مازندران» كه به امامعلي‌ حبيبي قهرمان المپيك 1956 ملبورن نسبت داده بودند، بايد بار ديگر به يكي از كشتي‌گيران شاخص و عنوان‌دار مازندراني مي‌رسيد.
وقتي دوره اقتدار حاجي‌زاده تمام شد، اين يزداني بود كه محبوبيتي عميق در بين كشتي‌دوستان بي‌شمار اين استان پيدا كرد.
او سرشار از استعداد بود و تكنيكي، شايد مي‌توانست باز هم امامعلي‌ حبيبي يا عبدالله موحدي باشد براي كشتي مازندران. اينكه چرا يزداني با دنيايي از استعداد و توانايي مثل حبيبي و موحد نشد، بحثي است كه نياز به بررسي بيشتري دارد.
او با وجود اين همه شايستگي، در مسابقات جهاني 2006 و 2007 به 2 مدال برنز جهان دست پيدا كرد و يكي از كم فروغ‌ترين كشتي‌گيران ايران در المپيك 2008 بود كه البته جز مراد محمدي و مدال برنز مشتركش، هيچ گوش‌شكسته‌اي در پكن روي سكو نرفت.
بحران المپيك كه يقه خيلي از كشتي‌گيران شكست‌خورده را گرفت، گريبانگير يزداني هم شد و او مدت‌ها از تمرين و مسابقه دور بود.
در اين گيرودار مشكلات خانوادگي از جمله تصادف و مرگ سرنشين خودروي مقابل نيز مزيد بر علت شد تا پلنگ جويبار حتي سايه‌اي از گربه هم نباشد! اما چندي كه گذشت تمريناتش را آغاز كرد و دوباره مدعي شد.
بعد از جلسات متعدد و رايزني فراوان، به خاطر سابقه بدي كه از خود در مورد خروج بدون هماهنگي از اردو، ترك بي‌دليل مسابقه و تن ندادن به ادامه مسابقه به جاي گذاشته بود، باعث شد او دقيقه نود جواز حضور در جام تختي را به دست آورد.
بعد از قهرماني در جام تختي، بار ديگر اعتماد كادر فني تيم ملي را جلب كرد و به مدعي اصلي وزن 96 كيلو براي حضور در جهاني مسكو تبديل شد، تا اينكه در جام زيلكوفسكي لهستان آسيب ديد.
براين‌اساس عرفان اميري كه به تازگي با مدال برنز از مسابقات جوانان جهان بازگشته بود هم شانس ملي‌پوش شدن پيدا كرد و بار ديگر به اردوي بزرگسالان اضافه شد.
گرچه اتفاقات و صحبت‌ها همه از بيشتر بودن احتمال انتخاب يزداني خبر مي‌داد؛ اما بعد از تمرين روز چهارشنبه و مسائلي كه روز پنجشنبه هفته گذشته در اردو رخ داد، اين اميري بود كه آخرين مسافر مسكو معرفي شد و عكسش به تنهايي در بين عكس مسافران اعزامي به روسيه كه در خانه كشتي نصب شده، جاي گرفت.
قاب خالي وزن 96 كيلو، برخلاف پيش‌بيني قبلي با عكس عرفان اميري دارنده 2 مدال طلا و برنز جوانان جهان پر شد.
در واقع همان‌طور كه يزداني‌ هم در مصاحبه‌‌اش عنوان كرده، مصدوميت به تنهايي دليل عدم انتخاب او نبوده بلكه دليل اصلي كه كادر فني تيم ملي براي كشتي گرفتن در مسكو روي او دست نگذاشت سابقه بد او در رها كردن مبارزه بود، يعني بحث عدم اطمينان به كشتي گرفتن يزداني، عدم اطمينان به ادامه مبارزه.
اين كادر، فروردين سال گذشته يزداني را به اردو دعوت كرد؛ اما او در تمرينات حاضر نشد.
در فينال ليگ سال گذشته، برابر گاتسالوف روي تشك رفت؛ ولي مبارزه را به اتمام نرساند.
در كنار اين مسائل، كادر فني تيم ملي مورد انضباطي، روحيه ضعيف و شكننده يزداني و در آخر مصدوميت را نيز دليل كنار گذاشتن اين كشتي‌گير اعلام كرده است.
در واقع نظر مربيان تيم ملي اين بود كه اين بار هم مصدوميت بهانه خوبي براي كشتي نگرفتن يزداني در مسابقات جهاني است و آنها اطميناني روي اين موضوع نداشتند كه در مسكو باز هم اين كار را تكرار نكند.
كادر فني تيم ملي در اين‌باره معتقد است: ما بايد از يزداني حمايت مي‌كرديم تا دوباره به كشتي بازگردد؛ اما بعد از آسيب‌ديدگي‌اش ديگر اين اطمينان را نداشتيم كه باز هم كار گذشته را تكرار نكند. آسيب‌ديدگي شايد دليل خوبي براي بركناري يك كشتي‌گير مصدومي كه روح بزرگي دارد، نباشد. امثال رسول خادم، محمد طلايي و ... با مينيسك پاره قهرمان جهان شده‌اند؛ اما سابقه بد يزداني در ما اين عدم اطمينان را ايجاد كرده است.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/8
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: