ماجراي 250 ميليوني كه به كشتيگيران اهدا شدسعيدلو قول پاداشهاي سال گذشته را داد
به گزارش خبرگزاري فارس، در آستانه اعزام 2 تيم آزاد و فرنگي به مسابقات جهاني مسكو، علي سعيدلو رئيس سازمان تربيتبدني روز گذشته (پنجشنبه) در اردوي اين تيمها كه در خانه كشتي تشكيل شده بود، حضور پيدا كرد.
سعيدلو در اين ديدار علاوه بر روحيه دادن به كشتيگيران، پاي صحبتهاي كادر فني تيمها و برخي از كشتيگيران نشست.
يكي از مواردي كه در صحبتها با رئيس سازمان تربيتبدني در ميان گذاشته شد، بحث پاداش مسابقات جهاني سال گذشته بود.
بعد از نايبقهرماني تيم فرنگي و سومي تيم آزاد در دانمارك، سعيدلو در مراسمي از افتخارآفرينان كشتي تقدير كرد و جوايز ويژهاي نيز به آنها اهدا شد.
در همين جلسه روي اين موضوع تاكيد شد كه اين پاداشها چيزي جدا از سكههايي است كه هر سال از سوي سازمان تربيتبدني در اختيار مدالآوران قرار ميگيرد؛ اما با اين وجود در مراسم سالانه تجليل از قهرمانان، پاداش قبلي رئيس سازمان از سكههاي كشتيگيران كم شد كه اين موضوع نارضايتي اعضاي اين 2 تيم را به همراه داشت.
سعيدلو وقتي روز گذشته در جريان اين موضوع قرار گرفت، قول اهداي پاداش كامل سال گذشته را داد. بر اين اساس قرار شد مبلغ 250 ميليون تومان در اختيار فدراسيون كشتي قرار گيرد تا به مليپوشان و مدالآوران سال گذشته مسابقات جهاني اهدا شود.
انتهاي پيام/
















