ملي پوشان از ايتاليا هدايت ميشونداستادي: روي كاغذ سرمربي تيم ملي اسكيت هستم
سيدجلال استادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره سطح تمرين تيم ملي جهت اعزام به مسابقات جهاني كلمبيا، اظهار داشت: تمرينات صبح و بعد از ظهر در 2 بخش سرعتي و استقامتي تا آخر هفته انجام ميشود. از 24 بازيكن فعلي، 14 بازيكن خط ميخورند و با 10 نفر تمرينات را پي ميگيريم. در نهايت، 7 ورزشكار به كلمبيا اعزام ميشوند.
وي افزود: 4 ورزشكار از رده سني جوانان و 3 ورزشكار بزرگسال همراه تيم ملي اعزام ميشوند. به غير از ايران، معمولا تيم هاي كره جنوبي، تايوان، هند و چين از قاره آسيا و آمريكا، ايتاليا و فرانسه نيز از اروپا در اين مسابقات حضور و در مجموع 50 تيم در جهاني كلمبيا حضور خواهند داشت.
استادي با بيان اينكه سرمربي فعلي تيم ملي اسكيت سرعت انيو مومني ايتاليايي است، عنوان كرد: فدراسيون اسكيت ابلاغيهاي را به من داده كه در آن سرمربي تيم هستم؛ اما در عمل كارهاي نيستم. مومني از ايتاليا برنامهها را داده و فدراسيون تمام مشورتها را با وي انجام ميدهد.
وي ادامه داد: در خصوص بركناري من نيز از طرف فدراسيون ابلاغيهاي به من داده نشده است. در ديدار با رئيس فدراسيون، وي باز روي اين نكته كه سرمربي تيم ملي هستم، تاكيد داشت.
سيدجلال استادي در خصوص اعزام به مسابقات كلمبيا، گفت: در ابلاغيه اعزام به مسابقات نام آقاي نيكمهر زده شده است. من كه سرمربي تيم هستم، اعزام نخواهم شد و اين جاي تعجب دارد. در مسابقات قبلي بازيهاي آسيايي كه در تايوان برگزار شد و مجيدي به عنوان دستيار من به اين مسابقات رفت؛ اما دليل مخالفت فدراسيون در سفر من به اين رقابتها را نميدانم.
وي با بيان اينكه در فدراسيون اسكيت كميته فني تعطيل شده است، خاطر نشان ساخت: بحث انتخاب سرمربي و مربي به دليل تعطيلي كميته فني با نظر وزيري، رئيس فدراسيون انجام و ايشان تمام نظرات فني را در رابطه با انتخاب سرمربي و مربي انجام ميدهند.
مربي تيم ملي اسكيت سرعت افزود: بعد از انتخابات رياست فدراسيون، آقاي وزيري محدوديتهايي را براي من به عنوان سرمربي ايجاد كردند. وي مرا به عنوان سرمربي مي شناسند؛ اما دخالت ديگران در كار من فرقي با حذف ندارد.
وي ادامه داد: وزيري اعلام كرد با آمدن علي مومني سرمربيگري شما باطل نخواهد شد؛ اما در عمل فقط تمرين دهنده هستم. تمام كارها با هماهنگي وي انجام ميشود. نميخواهم در اين زمان كه ورزشكاران آماده حضور در كلمبيا هستند در روحيهشان تاثير منفي بگذارد.
استادي با بيان اينكه بعد از 6 ماه حضور مداوم در تمرينات آن هم به عنوان سرمربي در مسابقات برون مرزي حضور نمييابم، عنوان كرد: بعد از انتخاب وزيري به عنوان رئيس فدراسيون، با حاشيه سازيهايي مبني بر اينكه با وي مخالف هستم، ذهنيت وي را نسبت به من بد كردند كه اين مسائل از تبعات آن است.
وي افزود: نايب رئيس بانوان فدراسيون در مسابقات جهاني دوره گذشته در كلاس داوري فدراسيون جهاني مردود شد. فدراسيون جهاني تائيديه اي را به فدراسيون ايران زد كه وي نه تنها داوري نمي داند؛ بلكه زبان هم بلد نيست؛ اما در ايران داوري درجه 2 را تدريس مي كند.
سرمربي تيم ملي اسكيت افزود: دست و پاي مرا بسته و در زندان را باز گذاشتهاند. فقط تمرين ملي پوشان با من است. ميترسم دست آخر تمام تقصير ها را به من نسبت بدهند.
انتهاي پيام/
















