فوتبال پاك را ، ناپاك جلوه ندهيم
پرويز مظلومي در گفت و گو با ايرنا، گفت: فوتبال ما پاك است و اگر فردي به خطا راهي را ميرود، دليل ندارد همه مربيان و زحمت كشان فوتبال را زير سووال ببريم.
وي ادامه داد: فردي كه در فوتبال حركتي را به خطا انجام ميدهد به احتمال فراوان در ساير ابعاد زندگي خود نيز همين روند را در پيش گرفته اما چون حرفه كاري وي با فوتبال عجين است، خيليها اين اشتباه وي را به ناپاكي فوتبال نسبت ميدهند، كه اين قضاوت صحيح نيست و بايد در آن تجديد نظر شود سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران تصريح كرد: خوشبختانه با برنامهها و سياستهايي كه مسوولان سازمان ليگ در پيش گرفته اند، همان چند نفر معدودي كه اشتباهاتي را داشتند در مسير صحيح قرار گرفته و مسايل حل شد، اما اگر هنوز فردي بخواهد بر خلاف جريان آب شنا كند بدون شك از فوتبال ايران دور خواهد ماند و بايد براي هميشه از عرصه ورزش خداحافظي كند.
مظلومي در خصوص خبر انتشار دريافت مبلغ يك ميليارد توماني يكي از مربيان فوتبال كشورمان از بازيكنان گفت: اول اين كه هنوز در خصوص صحت و ثقم اين خبر چيزي نميدانم، از طرفي مگر يك فوتباليست چه ميزان مبلغ قراردادش بوده كه يك ميليارد آن به سرمربي تيمش رسيده است.
وي افزود : بايد در اين خصوص تحقيق شود چرا كه موضوع به گونهاي است كه با آبروي همه مربيان بازي ميشود و اگر واقعا چنين مطلبي صحت دارد، بايد شفافسازي شده تا حداقل نام ديگران خدشه دار نشود.
















