برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پايان ‪ ۳۹‬سال ناكامي تيم ملي فوتبال ايران در كره جنوبي

ورزش. فوتبال. ايران. كره جنوبي
تهران - تيم ملي فوتبال ايران با غلبه برابر تيم كره جنوبي به ‪۳۹‬سال ناكامي خود در پيروزي در خاك اين كشور پايان داد.

به گزارش ايرنا، در اين ديدار كه در حضور ‪ ۴۰‬هزار تماشاگر ورزشگاه جام جهاني سئول برگزار مي‌شود، ملي پوشان كشورمان با تنها گل دقيقه ‪ ۳۵‬مسعود شجاعي از سد حريف خود گذشتند و به نهمين پيروزي تاريخ خود برابر كره جنوبي دست يافتند.

پيش از اين، تيم‌هاي ملي فوتبال ياران و كره جنوبي ‪ ۷‬بار در شهرهاي بوسان و سئول به مصاف هم رفته بودند كه تيم ايران تنها صاحب يك پيروزي، چهار تساوي و دو شكست مقابل حريف خود شده بود.

تنها پيروزي تيم ايران روز ‪ ۲۱‬شهريور ماه سال ‪ ۱۳۵۰‬در ديداري دوستانه در شهر سئول به دست آمد كه ملي پوشان كشورمان با هدايت محروم پرويز دهداري با دو گل تيم كره جنوبي را شكست دادند.

اين ديدار با حملات بازيكنان تيم كره جنوبي آغاز شد به طوريكه اين تيم در ‪ ۱۵‬دقيقه نخست با كنترل ميانه زمين، دو موقعيت ايده آل گلزني به دست آورد اما لي سونگ يونگ و هونگ هو در باز كردن دروازه سيدمهدي رحمتي ناكام ماندند.

در اين نيمه، بازيكنان تيم ايران با تجمع در منطقه يك سوم خط مياني سعي داشتند، راه‌هاي نفوذ كره‌اي‌ها را بسته و در ضد حملات، دروازه حريف را باز كنند.

تاكتيك تيم ايران در دقيقه ‪ ۳۵‬به ثمر نشست به طوري كه ملي پوشان كشورمان در يك حركت سرعتي از عمق خط دفاع كره‌اي‌ها به گل رسيدند.

در اين لحظه، پژمان نوري در مركز زمين، توپ لي يونگ پيو مدافع كره جنوبي را ربود و پاس ايده آلي را براي مسعود شجاعي مهيا كرد كه اين بازيكن در موقعيتي تك به تك با يونگ سونگ ريونگ دروازه بان كره جنوبي، توپ را به تور دروازه حريف جاي داد تا ملي پوشان ايراني به پيروزي به رختكن بروند.

پس از اين گل، كره‌اي‌ها حملات زيادي را از جناحين به سمت دروازه تيم ايران طراحي كردند اما اين موقعيت‌ها با آمادگي مدافعان و رحمتي به هدر رفت.

كره‌اي‌ها در نيمه دوم با تفكرات تهاجمي وارد زمين شدند تا بتوانند بازي را به تساوي بكشانند. آنان قصد داشتند با پاس‌هاي كوتاه، تك ضرب و سريع، خط دروازه تيم ايران را باز كنند اما دفاع چند لايحه ملي پوشان كشورمان، مانع از خودنمايي هافبك‌هاي كره‌اي‌ها شد.

چو كواگ رائه سرمربي جديد تيم ملي كره جنوبي در دقيقه ‪ ،۷۰‬چادوري مهاجم تيم فرايبورگ آلمان را جانشين هيو جيگ مدافع اين تيم كرد تا كره‌اي‌ها با سه مهاجم به سمت دروازه تيم ايران يورش ببرند.

كره‌اي‌ها در ‪ ۱۵‬دقيقه پاياني بازي، تيم برتر ميدان بودند به طوري كه حملات بسياري را بر روي دروازه تيم ايران طراحي كردند اما مدافعان كشورمان به خوبي حملات حريف را دفع كرده تا كره جنوبي نخستين شكست خود را بعد از جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي تجربه كند.

در مجموع ملي پوشان ايراني در اين ديدار، با ارايه يك بازي منطقي، درگيرانه و دونده توانستند به يك پيروزي ارزشمند دست يابند تا روحيه از دست رفته خود به دليل راه نيافتن به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي را بار ديگر بازيابند.

تركيب تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار به شرح زير بود:
سيدمهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي، محمد نصرتي، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، پژمان نوري، غلامرضا رضايي (محمدرضا خلعتبري از دقيقه ‪ ،(۷۸‬مسعود شجاعي (هادي نوروزي از دقيقه ‪ (۹۰+۴‬و محمد نوري (كريم انصاري فرد از دقيقه ‪ ۴۰‬و مهرداد اولادي از دقيقه ‪.(۷۲‬
تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره جنوبي، خود را براي حضور در مسابقه‌هاي فوتبال جام ملت‌هاي آسيا كه اواسط دي ماه امسال در قطر برگزار مي‌شود، آماده مي‌كنند.

تيم ايران در گروه چهارم مرحله مقدماتي با تيم‌هاي عراق، كره شمالي و امارات عربي متحده و تيم ملي كره جنوبي در گروه سوم با تيم‌هاي هندوستان، بحرين و استراليا همگروه است.

تاریخ: 1389/6/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: