برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تيم ملي فوتبال وارد ايران شد

تيم ملي فوتبال كه توانست پس از 39 سال كره جنوبي را در سئول شكست دهد، دقايقي پيش وارد تهران شد.

كاروان اين تيم كه شب گذشته در مسابقه‌اي دوستانه در ورزشگاه جام جهاني سئول موفق شد پس از 39 سال كره جنوبي را شكست دهد، دقايقي پيش از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد ايران شد.
افشين قطبي، سرمربي تيم ملي و جواد نكونام و مسعود شجاعي بازيكنان تيم اوساسونا اسپانيا همراه كاروان نيامدند.

تيم ملي ايران پيش از اين مسابقه 3 بار در اين ورزشگاه به مصاف كره رفته بود كه يك باخت 2 بر صفر و دو تساوي يك بر يك به دست آورده بود. تنها برد ايران مقابل كره جنوبي در سئول به 39 سال قبل برمي‌گردد كه تيم به رهبري پرويز دهداري در يك بازي دوستانه در 21 شهريور ماه 1350 با نتيجه 2 بر صفر كره جنوبي را در سئول مغلوب كرده بود.
ايران پيش از اين ديدار 7 بار در كره با تيم اين كشور ديدار كرده بود كه حاصل آنها يك برد، 4 مساوي و 2 باخت بوده است. ايران 5 بار در سئول و 2 بار در نيز در بندر بوسان ديدار كرده كه دو بازي آخر ملي پوشان با كره در سئول با تساوي يك بر يك همراه بوده و در بازي دوستانه سال 84 نيز ايران 2 بر صفر به كره جنوبي باخت.
 

تاریخ: 1389/6/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: