یووه باید به دیگو فرصت دیگری می داد
چیرو فرررا، مربی سابق یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه یوونتوس می بایست شانس دیگری به دیگو می دانند تا بتواند توانایی هایش را در رختکن این تیم به نمایش بگذارد.
صحبتهای فرررا در حالی منتشر شده که دیگو در بازار نقل و انتقالات تابستانی از رختکن بینکونری به وولفسبورگ پیوست.
مربی سابق یووه معتقد است که یووه می توانست فرصت مجددی برای نمایش استعدادهایش بیابد.این ستاره برزیلی یک فصل پیش از وردربرمن به یووه پیوست ولی از آنجا که نتوانست در ترکیب بینکونری خوش بدرخشد، سران یووه او را به فروش رساندند.
فرررا در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« از نظر من دیگو، شایستگی آن را داشت که فرصت مجددی به او داده شود. البته بحثی راجع به نیازهای تکنیکی و اقتصادی نیز مطرح بود و فکر می کنم که اختلافی با ایده های لوئیجی دل نری وجودداشت ولی اگر من بودم، به او فرصت مجددی می دادم.»
مربی سابق یووه در ادامه صحبتهایش با اشاره به خریدهای این تیم در بازار نقل و انتقالات تابستانی اعلام کرد که این تیم اکنون می تواند برای کسب عناوین قهرمانی نبرد کند.
فررا گفت:« پس از فصلی منفی، یوونتوس به انقلابی این چنینی نیاز داشت. اکنون بازیکنان جوانی به رختکن یووه آمده اند و فکر می کنم که آنها کار تیم را درست خواهند کرد.»
گل
















