برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

3 بازيكن انتظاراتم را برآورده نكردندمظلومي: خارج از خانه نبازيم و در خانه ببريم، قهرمان مي‌شويم

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي يك بر يك برابر مس كرمان اظهار داشت: فكر مي‌كردم بازي سخت و پرفشاري را در پيش داشته باشيم. هر تيمي كه مقابل استقلال قرار مي‌گيرد انگيزه زيادي دارد.

وي ادامه داد: برنامه ما اين بود كه در 20 دقيقه اول بازي را كنترل كنيم. پيش‌بيني مي‌كرديم مس هجومي كار را آغاز كند اما توانستيم بازي را در دست بگيريم و در نيمه اول به مهره‌هاي كليدي مس مانند ادينهو اجازه خودنمايي نداديم و او را مهار كرديم.

سرمربي استقلال افزود: در نيمه دوم قصد داشتيم هجومي كار را آغاز كنيم و به گل هم برسيم. من تجربه مربيگري در كرمان را دارم و مي‌دانستم بايد اين كار را انجام دهيم از طرف ديگر با آناليز بازي‌هاي مس متوجه بوديم اين تيم روي توپ‌هاي سوم به گل مي‌رسد و اين نكته را به بازيكنان گوشزد كرديم كه متاسفانه آنها اين مسئله را خوب اجرا نكردند.

مظلومي با اشاره به نتيجه تساوي عنوان كرد:‌ خوشحالم بازيكنانم بعد از اينكه گل خوردند به بازي برگشتند و ما توانستيم بازي يك بر صفر باخته را مساوي كنيم. مس روي ضد حملات كار مي‌كرد. من يك دفاع كم و يك مهاجم اضافه كردم و روش بازي تيم را تغيير دادم. با اين حال اگر استقلال در بازي‌هاي خانگي پيروز شود و خارج از خانه بازنده نباشد در ليگ برتر قهرمان مي‌شود.

سرمربي سابق مس در مورد وضعيت اين تيم در فصل كنوني گفت:‌ به مرفاوي تبريك مي‌گويم. تيمش نسبت به اول فصل بهتر شده است. مس كرمان اگر در هر بازي به همين شكل بازي كند مي‌تواند به حريفانش 3،2 گل بزند. خوشحالم كه دست پر كرمان را ترك مي‌‌كنم و از هواداران مس و اين باشگاه نيز به خاطر مهمان‌نوازيشان تشكر مي‌كنم.

سرمربي استقلال با انتقاد از چند بازيكن اين تيم عنوان كرد: اسم نمي‌برم اما دو سه بازيكن كليدي ما انتظارات را برآورده نكردند. ميلاد ميداوودي هم نبود. اين مشكلاتي است كه ما داريم. با همين نفرات كار را ادامه مي‌دهيم. مس در 25 دقيقه آخر مسابقه فقط به دفاع روي آورد و تيمش افت كرد. با اين حال نتيجه تساوي عادلانه بود هرچند معتقدم بازيكنان استقلال بايد در زمين فقط وظايف خود را انجام بدهند.

مظلومي در مورد ايمان مبعلي و شايعه اخراج او از استقلال گفت: ما بازيكنان بزرگ را به راحتي از دست نمي‌دهيم. مبعلي حرف‌هايش را تكذيب كرد و صحبت‌هاي او را وارونه جلوه دادند. او در مورد ديدار با سپاهان گفته بود بازي نكردنم فني نبوده و حق داشت؛ چون مصدوم بود.

سرمربي استقلال در مورد مهار فرهاد مجيدي از سوي مدافعان مس گفت: بازيكنان حريف براي مهار او آمده بودند و به شدت او را تحت فشار قرار داده بودند. مس كرمان نيز مانند ما برنامه داشت البته در نيمه اول. ادينهو اصلا در بازي نبود و با تغييراتي كه من در تيم ايجاد كردم او آزاد شد.

مظلومي در مورد تعداد بازيكنان ملي‌پوش استقلال اظهار داشت: دوست دارم از استقلال 5 يا 6 بازيكن و از مس 2 يا 3 بازيكن به تيم ملي دعوت شوند اما اين نظر سرمربي تيم ملي است و ما هر تعدادي كه ملي‌پوش داشته باشيم با كمال ميل آنرا در اختيار تيم ملي مي‌گذاريم و مشكلي در اين زمينه نداريم. اگر چه حنيف عمران‌زاده به دليل همراهي تيم ملي برابر مس خسته بود و ما مجبور شديم او را تعويض كنيم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: