سرمربي تيم فوتسال گيتي پسند: داور در اخراج كاظمي اشتباه كرد
ورزش. توپي. فوتسال. ليگ برتر
اصفهان - سرمربي تيم فوتسال صنايع گيتي پسند اصفهان گفت : داور در اخراج افشين كاظمي بازيكن اين تيم اشتباه كرد و اين اشتباه موجب شد تا روند رو به جلو تيم ما متوقف شود.
به گزارش روز شنبه ايرنا ، حسين افضلي پس از ديدار تيمش با تيم فولاد ماهان اصفهان در جمع خبرنگاران ، افزود: اشتباهات داوري جزئي از فوتسال است اما كاظمي عمدا توپ را با دست نزد و به نظرم در اين صحنه داور مرتكب اشتباه شد.
در دقيقه ۳۶مسابقه افشين كاظمي بازيكن تيم صنايع گيتي پسند اصفهان با دريافت كارت قرمز از زمين مسابقه اخرج شد.
داور مسابقه معتقد بود اين بازيكن توپ را با دست متوقف كرده و باعث خنثي شدن حمله تيم حريف شده است.
سرمربي تيم فوتسال صنايع گيتي پسند اصفهان ، افزود: حساسيت بازي بالا بود و هر دو تيم احساسي بازي كردند .
وي افزود: در نيمه اول تيم ما استرس زيادي داشت اما در نيمه دوم ضعفهاي حريف را شناسايي كرديم و توانستيم بر توپ و ميدان مسلط شويم .
افضلي اظهارداشت: اما با اخراج كاظمي در دقيقه ، ۳۶اين روند از تيم ما گرفته شد و يكي از دلايل آن اين بود كه زود پنج خطائه شديم و در ادامه با احتياط بازي كرديم.
وي درباره وحيد شمسايي نيز گفت : شمسايي بازيكن بزرگي است كه براي مهار او برنامه خاصي داشتيم و بازيكنان ما اين برنامه را با موفقيت اجرا كردند سرمربي تيم فوتسال صنايع گيتي پسند درباره بهترين بازيكن اين ديدار هم گفت: همه بازيكنان ما خوب ظاهر شدند اما مصطفي نظري دروازه بان ما فوق العاده ظاهر شد و با مهار چند موقعيت موجبات پيروزي ما را فراهم كرد.
خاطرنشان ميسازد ، سيدمهدي ابطحي سرمربي تيم فولاد ماهان اصفهان پس از اين ديدار در كنفرانس مطبوعاتي شركت نكرد.
شهرآورد فوتسال اصفهان بين تيمهاي فولاد ماهان اصفهان و صنايع گيتي پسند اين شهر در هفته پنجم ليگ برتر باشگاههاي كشور ، جمعه شب با نتيجه مساوي ۲بر ۲پايان يافت.
















