برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اولادي تنها موقعيت خود را خراب كرد و در بقيه زمان مسابقه راه مي رفت كه تشخيص دادم وي را تعويض كنم

فرهاد پورغلامي پس از شكست 2 بر صفر مقابل راه‌آهن درباره اين ديدار اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم اما نتوانستيم از موقعيت‌هاي آن استفاده كنيم. دو فرصت صددرصد گلزني را داشتيم اما متأسفانه مهاجمان ما اين موقعيت‌ها را به راحتي از دست دادند.
وي تصريح كرد: به نظر من بايد اين بازي مساوي مي‌شد و نتيجه عادلانه نبود، بعد از اينكه اين دو موقعيت را از دست داديم دچار افت روحي شديم و نتوانستيم بازيكنان را جمع كنيم. به نظرم در اين بازي بدشانس بوديم و تارتار خوش‌شناس بود كه تيمش با دست پر از زمين مسابقه خارج شد.
پورغلامي درباره شعار هواداران ملوان پس از تعويض اولادي اظهار داشت: در بازي‌هاي قبل همواره هوادارن در انزلي ما را حمايت مي‌كردند اما بايد به نظر مربي احترام بگذارند. هر زماني كه تعويض كرده و مي‌بريم همه خوشحالند اما ممكن است بعضي اوقات هم تعويض‌ها جواب ندهد و نتيجه نگيريم و هواداران ممكن است ناراحت شوند.
سرمربي تيم فوتبال ملوان ادامه داد: اولادي در طول مدتي كه در زمين مسابقه بازي مي‌كرد تنها يك موقعيت داشت كه آن را هم خراب كرد و در بقيه زمان مسابقه در زمين راه مي‌رفت، قصد داشتم وي را قبل از آن موقعيت تعويض كنم و در هر صورت اين تشخيص من بود كه اين بازيكن را از زمين مسابقه بيرون بكشم.
پورغلامي درباره شعار هواداران ملوان عليه وي پس از تعويض اولادي عنوان كرد: اين توهين‌ها مطمئناً به خود آنها برمي‌گردد.
تاریخ: 1389/6/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: