دبير فدراسيون اسكيت: عملكرد اسكيت بازان نونهالان رضايت بخش است
ورزش. ساير رشته ها. اسكيت
تهران - دبير فدراسيون اسكيت گفت: دومين مرحله از رقابتهاي ليگ سرعت نونهالان و نوجوانان در شرايطي در حال برگزاري است كه در تمامي بخش ها شاهد رشد و شكوفايي اين ورزش هستيم.
رضا رفيعاني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: در اين رقابتها ۲۷تيم از سراسر كشور حضور دارند كه هر تيم ميتواند از ۱۲تا ۲۰اسكيت باز استفاده كند.
وي ادامه داد: سطح رقابتها نسبت به دورههاي قبلي از رشد چشمگيري برخوردار بوده و در همه بخشها از جمله عوامل اجرايي و فني شرايط قابل قبول است.درنتايج امروز شاهد شكستن ركوردهايي بوديم كه نشان ميدهد اسكيت كشورمان در مسير صحيح حركت ميكند و ميتوان به آينده نونهالان و نوجوانان كشورمان اميدوار بود.
رفيعاني تصريح كرد: البته با توجه به سن كم ورزشكاران در رقابتهاي ليگ اسكيت سرعت نونهالان و نوجوانان در دورههاي قبلي، شاهد مصدوميت شركت كنندگان بوديم كه خوشبختانه با پايان روز نخست در رقابتهاي اين مرحله هيچ مشكلي نداشتيم و اين نشان ميدهد نونهالان و نوجوانان كشورمان به سطح مطلوبي از مسايل فني دست يافته اند.
دبير فدراسيون اسكيت گفت: اين رقابتها فردا به اتمام ميرسد و چهره نفرات برتر مشخص خواهد شد.
گفتني است : دومين مرحله از رقابتهاي ليگ سرعت نونهالان و نوجوانان كشور در روزهاي ۱۱و ۱۲مردادماه به ميزباني خوراسگان اصفهان در حال برگزاري است.
اين رقابتها در ۴رده سني ۷تا ۸سال، ۹تا ۱۱ ،۱۰تا ( ۱۲نونهالان ) و ۱۴ ،۱۳و ۱۵سال ( جوانان) در ۶ماده ۱۰۰۰ ،۵۰۰ ،۳۰۰ ،۲۰۰و ۵۰۰۰ انفرادي و ۳۰۰۰متر امدادي برگزار ميشود.