برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش از: عيسي عطاپور فوتبال ليگ برتر/ دربي سال اولي‌ها با سومي‌ها در تبريز

ورزش. داخلي. فوتبال. دربي تبريز
تبريز- هفته سوم فصل دهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور با دربي سال اولي‌ها و سومي‌هاي تبريز آغاز مي‌شود.

در اين هفته از رقابتها كه روزهاي پنجشنبه و جمعه اين هفته در شهرهاي مختلف كشور پيگيري مي‌شود، در يكي از حساس‌ترين ديدارها، دو تيم همشهري شهرداري و تراكتورسازي تبريز در ورزشگاه يادگار امام (ره) اين شهر به مصاف هم مي‌روند.

اين دو تيم تاكنون چهار بار به صورت رسمي باهم رو به رو شده‌اند كه حاصل آن دو پيروزي براي تراكتورسازي و دو تساوي بوده است.

اولين ديدار رسمي اين دو تيم در ليگ يك فصل ‪ ۷۶‬بود كه تراكتورسازي با نتيجه دو بر يك برنده شد ودر ديدار برگشت به تساوي دو بر دو رسيدند.

درفصل ‪ ۷۷-۷۸‬نيز ديدار رفت دو تيم به تساوي دو بر دو انجاميد اما در ديدار برگشت تراكتورسازي با يك گل پيروز ميدان شد.

اما در اين ديدار كه به ميزباني شهرداري تبريز برگزار خواهد شد به دليل رفتار غير ورزشي طرفداران شهرداري و راي كميته انضباطي، تماشاگران حضور نخواهند داشت و پس از بازي تراكتور با راه آهن، اين دومين ديداري است كه در تبريز بدون تماشاگر برگزار مي‌شود.

شهرداري تبريز در دو ديدار گذشته خود دو باخت مقابل تيمهاي استقلال و نفت تهران داشته و در هفته‌هاي آغازين ليگ، در وضعيتي بحراني قرار گرفته است.

اين تيم كه در جريان رقابتهاي فصل گذشته ليگ يك، بدون شكست و با اقتدار كامل پاي در رقابتهاي ليگ برتر گذاشت در هفته اول ميزبان استقلال تهران بود و مقابل اين تيم تهراني با نتيجه سه بر دو مغلوب شد و نوار پيروزيهايش قطع گرديد.

اين تيم كه هنوز به ليگ برتر و جو حاكم بر آن عادت نكرده در هفته دوم نيز مقابل يك تيم تهراني ديگر و اين بار در تهران مقابل نفت با نتيجه سه بر يك بازنده شد تا بدون امتياز و گل خورده بيشتر درانتهاي جدول ليگ برتر قرار گيرد.

شهرداري تبريز در قرعه كشي مسابقات تا حدودي بدشانس بوده و در هفته سوم نيز با تيم همشهري‌اش تراكتورسازي كه سابقه و تجربه بيشتري نسبت به آن دارد مسابقه خواهد داد و چاره‌اي جز نتيجه گرفتن از اين بازي و حداقل تساوي برابر تراكتورسازان ندارد.

اكبر ميثاقيان سرمربي تيم شهرداري تبريز در اين ديدار به احتمال زياد و به رغم نمايش ضعيف مسعود همامي در دروازه در دو ديدار گذشته، از وي در بازي مقابل تراكتورسازي بهره خواهد برد.

حبيب گردان، ابراهيم ابرقويي، محمد سهيمي، محمدرضا طهماسبي، رسول عليزاده ، محسن نيساني، مهدي محمدپور، سعيد دقيقي، ميثم بائو و علي كريمي ‪۱۰‬ بازيكن ديگر احتمالي ميثاقيان در بازي روز پنجشنبه هستند.

اما تيم تراكتورسازي تبريز كه دومين سال متوالي و سومين سال حضور خود را در ليگ برتر تجربه مي‌كند در ديدار اول در ورزشگاه آزادي مقابل پيروزي تهران با نتيجه يك بر صفر بازنده شد و به دليل رفتارو شعارهاي زشتي كه طرفداران دو تيم در اين ديدار از خود نشان دادند به محروميتهايي محكوم شدند.

تراكتورسازان كه در اولين ديدار خانگي خود به يك برد شيرين و پر گل سه بر يك مقابل راه آهن دست يافتند و هم اكنون با سه امتياز از دو بازي در رده پنجم جدول رده بندي قرار دارند در هفته سوم باز در تبريز اما اين بار در كسوت ميهمان، مقابل شهرداري تبريز صف آرايي خواهد كرد.

اين تيم به عقيده بيشتر كارشناسان فوتبال، يكي از تيمهاي مدعي ليگ دهم به شمار مي‌رود و سرمربي آن نيز بر گرفتن سهميه آسيايي و قرار گرفتن در بين چهار تيم برتر، اعتقاد زيادي دارد.

تيم فوتبال تراكتورسازي كه بازيهايش با حضور طرفداران و هوادارانش لذت و هيجان زيادي دارد از به همراه داشتن آنها در دو بازي خانگي محروم است اما در مقابل شهرداري نه به دليل هواداران خود، بلكه به خاطر هواداران شهرداري تبريز و محروميت اين تيم از بازي بدون تماشاگر در خانه، هواداران خود را به همراه نخواهد داشت.

فراز كمالوند سرمربيت تراكتوردر اين بازي به احتمال زياد از همان تركيب بازي مقابل راه آهن استفاده مي‌كند و از مهدي ثابتي در درون دروازه، مرتضي اسدي، محمد نصرتي، مصطفي اكرامي، مهدي كياني، عليرضا جليلي، لئوناردو پيمنتا ، كرار جاسم محمد، علي عليزاده، محمد ابراهيمي و مسعود ابراهيم زاده بهره خواهد گرفت.

براساس اعلام فدراسيون فوتبال، ديدار اين دو تيم از هفته سوم رقابتهاي ليگ برتر، ساعت ‪ ۱۷‬و ‪ ۲۰‬دقيقه روز پنجشنبه چهاردهم مرداد ماه جاري و بدون حضور تماشاگران در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز برگزار مي‌شود.


تاریخ: 1389/5/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: