برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

كاوه: كشتي گيران برتر جام حبيبي و موحد را از نظر دور نمي‌كنيم

ورزش. كشتي. كاوه
تهران - مربي تيم ملي كشتي آزاد اظهار داشت: با توجه به حضور برخي از چهره‌هاي جوان و باانگيزه كشتي كشورمان در رقابتهاي جام حبيبي و موحد و همچنين عملكرد مثبت آنان در اين تورنمنت داخلي، برخي نفرات برتر پيكارها را با دعوت به اردوي تيم ملي زير نظر خواهيم گرفت.

محسن كاوه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: همانطور كه پيش از اين نيز اعلام كردم، كادر فني هر ميدان داخلي و خارجي را در نظر دارد تا نفرات مورد نظر را در اين ميادين محك زده و آبديده تر كند و در همين راستا نخستين دوره پيكارهاي جام موحد و حبيبي هم چنين شرايطي داشت و توانستيم حداكثر استفاده را از آن ببريم.

وي گفت: به عنوان مثال مي‌توان به حضور فردين معصومي در اين رقابتها اشاره كرد كه خوشبختانه هم توانست با برخي از نفرات خوب و آماده كشتي آمريكا و روسيه رو در رو شود و هم موفق شد با كشتي‌هاي بي‌نقص و مطلوب خود به قهرماني برسد.

مربي تيم ملي كشتي آزاد كشورمان ادامه داد: به طور حتم حساب ويژه‌اي روي رقابتهاي مذكور باز كرديم و مطمئن باشيد از سال آينده بخشي از برنامه‌هاي تداركاتي و انتخابي تيم ملي كشتي را به اين تورنمنت بين‌المللي داخلي اختصاص خواهيم داد.

وي اظهار داشت: كادر فني تيم ملي مدتهاست كه برخي از چهره‌هاي برتر و با انگيزه كشتي كشورمان را به انواع مختلف زير نظردارد تا بهترين و قدرتمندترين تركيب را انتخاب و راهي پيكارهاي جهاني كند. ما رويدادهاي بزرگي همچون جهاني ‪ ۲۰۱۰‬مسكو و بازيهاي آسيايي گوانگ ژو را پيش رو داريم كه اهميت فراواني برايمان دارد.

كاوه در خاتمه با اشاره به تمرينات منسجم و منظم ملي پوشان در اردوي آماده‌سازي گفت: خوشبختانه طبق برنامه‌هاي تدوين شده خود در حال پيشبرد اهداف مان تا رسيدن به زمان مورد نظر هستيم و مطمئن باشيد در اين مدت به خوبي بر فاكتور ارزشمند زمان واقفيم و بيهوده زمان باقيمانده تا رقابتهاي جهاني را از دست نخواهيم داد.











تاریخ: 1389/5/12
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: