دانشگاه تهران قهرمان دهمين المپياد دانشجويان پسر شد
ورزش. ورزش دانشجويان. المپياد پسران
تهران - دهمين المپياد ورزشي دانشجويان پسر سراسر كشور با قهرماني دانشگاه تهران به كار خود پايان داد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، دانشگاه تهران با ۱۷مدال طلا، ۸مدال نقره و ۱۲مدال برنز و ۲۲۸امتياز به عنوان قهرماني رسيد، دانشگاه اصفهان با ۸ مدال طلا، ۶مدال نقره و ۴مدال برنز و ۱۳۴امتياز در مكان دوم ايستاد و دانشگاه فردوسي مشهد با ۷مدال طلا ۲مدال نقره و ۱۲مدال برنز و ۱۳۳ امتياز در جايگاه سوم قرار گرفت.
در مسابقات كشتي فرنگي تيم دانشگاه شهيد چمران اهواز قهرمان شد و دانشگاه غيرانتفاعي شمال آمل و دانشگاه مازندران در مكانها دوم و سوم ايستادند در كشتي آزاد تيم دانشگاه مازندران در جايگاه نخست ايستاد، دانشگاه جامع علمي كاربردي نايب قهرمان شد و تيم دانشگاه فردوسي مشهد عنوان سوم را ازآن خود كرد.
در فوتسال دانشگاه تبريز در ديدار نهايي با نتيجه ۵بر ۲دانشگاه گيلان را از پيش رو برداشت و فاتح اين دوره از مسابقات شد و در ديدار رده بندي دانشگاه صنعتي شريف با شكست ۶بر ۳دانشگاه مازندران سوم شد.
در ديدار نهايي رقابتهاي فوتبال دو تيم دانشگاه مازندران و محقق اردبيلي مقابل هم ايستادند كه در پايان دانشگاه مازندران با نتيجه ۲بر ۱به پيروزي رسيد و در جايگاه نخست اين رقابتها قرار گرفت.
همچنين در ديدار رده بندي دانشگاه تهران با نتيجه ۴بر ۱مقابل دانشگاه لرستان به پيروزي رسيد و در مكان سوم ايستاد.
در بسكتبال تيم دانشگاه تهران در ديدار فينال با نتيجه ۵۷بر ۴۵از سد تيم دانشگاه مازندران گذشت و برسكوي قهرماني ايستاد و دانشگاه پيام نور در ديدار رده بندي با نتيجه ۷۵بر ۶۴دانشگاه اروميه را شكست داد و صاحب مدال برنز شد.
در فينال مسابقات واليبال كه بين دو تيم دانشگاه مازندران و دانشگاه تهران برگزار شد، دانشگاه تهران با نتيجه ۳بر ۲فاتح ميدان شد و بر سكوي قهرماني ايستاد، دانشگاه مازندران نايب قهرمان شد و تيم دانشگاه پيام نور در ديدار رده بندي با نتيجه ۳بر ۲دانشگاه شهيد بهشتي را شكست داد و در مكان سوم ايستاد.
در مسابقات هندبال در ديدار نهايي تيم دانشگاه اصفهان با نتيجه ۳۲بر ۲۳ تيم تربيت معلم سبزوار را پشت سر گذاشت و كاپ قهرماني را از آن خود كرد و در ديدار رده بندي تيم دانشگاه فردوسي مشهد با نتيجه ۳۳بر ۳۰از سد تيم دانشگاه پيام نور فارس گذشت ودر جايگاه سوم قرار گرفت.
دهمين دوره المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشوراز ۴تا ۱۲ مردادماه به ميزباني دانشگاههاي استان مازندران و با حضور بيش از ۳۰۰۰ هزار دانشجو از ۶۷دانشگاه و موسسه آموزش عالي سراسر كشور برگزار شد.