دربي تبريز در ورزشگاه خالي
تا همين فصل گذشته فوتبال آذربايجان شرقي و تبريز در حسرت حضور در ليگ برتر بود اما اين فصل با راهيابي شهرداري به سطح اول فوتبال کشورمان دو نماينده در اين رقابتها خواهد داشت. اين دو تيم از قضا در هفته سوم ليگ برتر به هم رسيدند تا برگزارکننده نخستين دربي تبريزيها در ليگ برتر باشند.
عصر پنجشنبه ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ميزبان اين دو تيم خواهد بود اما به مانند بازي هفته گذشته تراکتورسازي - راه آهن شهرري بازهم در اين ورزشگاه به غير از بازيکنان، مربيان و عوامل اجرايي دو تيم تماشاگري حضور نخواهد داشت تا دربي آذريها خاصترين دربي چند سال اخير فوتبال ايران شود. دربي تبريز به اين خاطر بدون تماشاگر برگزار مي شود که تيم شهرداري به خاطر تخلفات تماشاگران اين تيم در ديدار با استقلال تهران در هفته اول ليگ برتر، به برگزاري يک بازي بدون تماشاگر محکوم شده است که اين محروميت را در ديدار با حريف همشهري پشت سر خواهد گذاشت.
دو تيم شهرداري و تراکتورسازي در شرايطي کاملا متفاوت مقابل هم صف آرايي خواهند کرد. شهرداري متاثر از دو شکست مقابل استقلال و نفت تهران پاي به ديدار با تراکتورسازي مي گذارد تا شايد طلسم ناکاميهاي ليگ برتري را بشکند. تراکتورسازي اما با روحيهاي مضاعف و خوشحال از پيروزي مقابل راه آهن شهرري به کسب يک پيروزي ديگر، اين بار در مصاف با تيم همشهري مي انديشد.
تحلیل «سوریان» از عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی ایران در قهرمانی ...
آنچلوتی: انتقادها از ما خیلی زود است/ امیدوارم آلونسو روزی مربی ...
برد راحت بایرن در جام حذفی/ بازگشت یوونتوس به مسیر پیروزی
صعود بیدردسر شیاطین سرخ در شب سلاخی گرگها!
توقف بدموقع کاتالانها به نفع مادریدیها
باشگاه ناپولی اوسیمن را تمسخر کرد!
با ورزش
محفوظ است.