بگوويچ : من منشوري نيستم
وينكو بگوويچ به محض اينكه گوشي را برميدارد، متوجه ناراحتياش ميشويم. او كه ديرپاترين مربي خارجي حاضر در فوتبال ماست، از شايعاتي كه برايش ساخته شده به شدت عصباني است.
لابد شما هم ميدانيد كه در زمان غيبت وينكو در ايران پشتسرش گفته بودند كه او هم منشوري است و حالا اين مربي خارجي با كلماتي كه با انگليسي، كروات و فارسي در هم شده از خود دفاع ميكند:
*آقاي وينكو خبر داريد كه درباره شما چه نوشتهاند؟
بله، متأسفم كه بعد از اين همه سال كار اين چيزها را راجع به خودم ميشنوم. من متأسفم براي كساني كه درباره من اينطور حرف زدهاند. من مربياي هستم كه در ايران سعي كردم كار كنم و هميشه در تيمهايي كه بودم سعي كردم براي آن تيم بازيكن و شرايط حرفهاي به وجود بياورم. فولاد نمونه خوبي از كارهاي من است، تيمي كه حالا همه شما آن را دوست داريد. اما چرا من؟ سوال من اين است. مگر من چه كار خلافي انجام دادهام؟
*ظاهرا موضوع شما به مسائل پاس همدان برميگشته ...
چيزي كه من شنيدهام و رئيس باشگاه ما به اطلاع من رسانده اين است كه اين حرف شايعه بوده است. شما در فوتبال به آرامش و كار نياز داريد و من اميدوارم كه ديگر از اين حرفها درباره خودم يا همكارانم نشنوم. ممكن است چيزهايي در فوتبال باشد اما ما به جاي اينكه بدون تحقيق درباره هم قضاوت كنيم، بايد احترام همديگر را داشته باشيم. من احساس علاقه شديدي به ايران دارم اما فكر ميكنم كمتر احترام ديدهام ... خيليها به كشور شما آمدند، پول خوب گرفتند و بعد هم پشت سر كشور شما حرف زدند. اما من چي؟ من هميشه كار كردهام. چطور بعضيها جرأت ميكنند شهرت يك مربي را خراب كنند؟
*اوضاع در بندرعباس چطور است؟
من راضي هستم. داريم تيم خوبي ميبنديم. پارسال در آن گروه سخت با وجودي كه دير به تيم ملحق شدم خوب نتيجه گرفتيم اما امسال هيچ بهانهاي نداريم. قصد ما اين است تيم را طوري ببنديم كه به ليگ برتر صعود كنيم.
*آيا مثل هميشه بازيكنان جوان در تيمات هست؟
در حال حاضر مشغول تستگيري هستيم. من خيلي خوشحالم كه جوانها با اشتياق ميآيند و همه كار ميكنند تا امسال عضوي از تيم آلومينيوم باشند. اين تيم متعلق به جوانهاي اين شهر است. من هم كمكشان ميكنم و اميدوارم شما هم كمك كنيد تا فوتبال ايران بهتر از ايني كه هست جلو برود.
با ورزش
محفوظ است.