معدنی پس از قهرمانی ایران:تماشاگران قهرمانان واقعی بودند/ بازی فینال نمایش واقعی تیم ملی ایران بود
به گزارش خبرنگار مهر، حسین معدنی عصر امروز شنبه و پس از قهرمانی تیم ملی والیبال ایران در مسابقات کاپ آسیا با بیان این مطلب افزود: من فکر می کنم این مسابقات یک قهرمان داشت و آن هم تماشاگران خونگرم شهر ارومیه بودند و البته مسئولان فدراسیون، مربیان تیم ملی و بازیکنان این تیم هم قهرمانانه تلاش کردند تا تیم به موفقیت دست یابد.
وی با ابراز رضایت از عملکرد آنالیزورهای تیم ملی والیبال نقش آنها را در پیروزی مقابل چین و دستیابی به عنوان قهرمانی کاپ آسیا تاثیر گذار خواند و گفت: بازیکنان تیم ملی به خوبی آنالیزهای تیم چین را درک کرده بودند و با اجرای آن در زمین مسابقه به خوبی راههای حمله تیم چین را بستیم و با اقتدار به عنوان قهرمانی دست یافتیم.
سرمربی تیم ملی والیبال در خصوص برنامه های آتی این تیم گفت: بازیکنان تیم ملی از ارومیه که می روند یک هفته استراحت خواهند کرد و پس از آن اردوهای تیم ملی آغاز خواهد شد. دیدارهای تدارکاتی تا مسابقات جهانی میلان و بازیهای آسیای گونگجو خواهیم داشت که مهمترین آن تورنمنت اتریش است.
وی در خصوص عملکرد تیم ملی والیبال ایران در مسابقات کاپ آسیا هم گفت: تا بازی فینال عملکرد تیم چنگی به دل نمی زد و فقط بازی فینال نمایش واقعی تیم ملی والیبال ایران بود تا رسیدن به مرز آمادگی کامل راه درازی پیش رو داریم.
معدنی با تاکید بر اینکه تیم فعلی قطعا در مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی شرکت نخواهد کرد و احتمال حضور بازیکنان دیگری در ترکیب تیم ملی وجود دارد گفت: با این قهرمانی انتظارات از تیم ملی والیبال بیشتر شد انتظاراتی که به عقیده من به حق است و باید با موفقیت در مسابقات پیش رو این انتظارات را پاسخگو باشیم.
تیم ملی والیبال کشورمان عصر امروز شنبه با نتیجه 3 بر صفر چین را شکست داد و عنوان قهرمانی دومین دوره مسابقات کاپ آسیا را به خود اختصاص داد.
درخشش اسفندیار مانع شکست اورال اوفا نشد
نتایج بازیهای شب گذشته NBA
تیم ملی واترپلو ایران به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد
رقابت سه نماینده ایران در جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی مجارستان ...
حضور تیم بسکتبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در قهرمانی آسیا تایید ...
دختران تنیس ایران از سقوط در امان ماندند
با ورزش
محفوظ است.