برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دایی پس از جلسه با کاشانی و بازیکنان: تصمیمم را گرفته‌ام، کاری به پذیرفته شدن یا نشدن استعفایم ندارم

علی دایی ساعت 17 و 15 دقیقه از جلسه‌ی حبیب کاشانی با بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس خارج شد.

علی دایی سرمربی مستعفی پرسپولیس که پس از بازی تیمش برابر صبای قم به همراه حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس و بازیکنان تیم در جلسه‌ای حضور یافت، ساعت 17 و 15 دقیقه از جلسه خارج شد و به همراه وکیلش استادیوم را ترک کرد.

دایی که چشمانی اشک‌آلود و لبانی خندان داشت در پاسخ به سوالی که آیا استعفایتان از سوی کاشانی پذیرفته شده است، صحبتی نکرد و تنها گفت: تصمیمم را برای جدایی از پرسپولیس گرفته‌ام و کاری به پذیرش یا عدم پذیرش استعفایم ندارم.

بازیکنان و دیگر مربیان پرسپولیس همچنان با حضور کاشانی در جلسه به سر می‌برند و خبرنگاران رسانه‌های گروهی در راهروهای ورزشگاه آزادی منتظر هستند تا نتیجه آن را از زبان کاشانی بشنوند.
تاریخ: 1389/9/28
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: