روبن و فن گال به عنوان بازیکن و مربی سال فوتبال آلمان برگزیده شدند
به گزارش خبرگزاری مهر، بایرن مونیخ فصل گذشته با هدایت فن گال فاتح رقابت های بوندس لیگا شد ضمن اینکه جام حذفی و سوپرجام فوتبال آلمان را هم از آن خود کرد. این تیم به دیدار نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم راه یافت اما در نهایت با نتیجه 2 بر صفر مقابل اینتر مغلوب شد.
روبن که فصل گذشته از رئال مادرید به بایرن پیوست در 24 بازی که برای این تیم به میدان رفت 16 گل به ثمر رساند. مجله کیکر از 925 روزنامه نگار در خصوص برترین های سال آلمان سوال پرسیده که روبن با 445 رای بالاتر از باستین شواین اشتایگر (180 رای) و توماس مولر (118رای) به عنوان برترین بازیکن سال فوتبال آلمان انتخاب شد. روبن گفت: این یک افتخار بزرگ است. من یک فصل رویایی را در بایرن پشت سر گذاشتم.
فن گال هم که سال پرماجرایی را در بایرن پشت سر گذاشت، احساس مشابهی با هموطن خود دارد. فن گال گفت: اگر فقط یک بازی را برده بودیم، همه جام ها را از آن خود می کردیم. بسیار خوشحالم که این عنوان به من رسیده است. هر جایزه و عنوانی می تواند دلیلی باشد برای شادی کردن.
فن گال در این نظرسنجی با 398 رای در جایگاه نخست ایستاد و فلیکس ماگات ، مربی شالکه صفر چهار، و یواخیم لو، مربی تیم ملی آلمان، به ترتیب با 231 و 87 رای در جایگاه های بعدی قرار گرفتند.
اینکا گرینگس، بازیکن تیم اف سی آر 2001 دویسبورگ، هم به عنوان برترین فوتبالیست زن آلمان انتخاب شد.
با ورزش
محفوظ است.