برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اگر می خواستم پیراهن پرت کنم همان موقع که تعویض شدم می کردم

شاید اگر دو موقعیت خوب جمشیدیان مقابل ملوان تبدیل به گل می شد سپاهان می توانست با سه امتیاز این دیدار گام بلندی برای پیوستن به ذوب آهن در صدر بردارد اما جمشیدیان در روز بازگشتش به ترکیب سپاهان ناکام تک موقعیت گل سپاهان بود.
جمشیدیان در ارتباط با دیدار مقابل ملوان به ایمنا می گوید: بازی چندان جذابی نبود. ملوان در این مسابقه حرفی برای گفتن نداشت. البته ما هم نتوانستیم موقعیت زیادی ایجاد کنیم ولی جریان بازی به طور کامل در اختیارمان بود. جمشیدیان ادامه می دهد: من در این مسابقه یک ضربه سر خیلی خطرناک زدم که با چند سانتی متر اختلاف توپ از کنار دروازه ملوان به بیرون رفت ضمن اینکه اگر در یک صحنه توره مرا در کنارش می دید و به من پاس می داد می توانستم دروازه خالی ملوان را باز کنم.
شماره 20 سپاهان در ارتباط با زیاد شدن فاصله امتیازی با ذوب آهن اظهار داشت: فاصله ما زیاد شده و هیچ تضمینی وجود ندارد که ما بتوانیم دو دیدار عقب مانده خود را با برد پشت سر بگذاریم. امیدوارم دیگر اینقدر راحت امتیاز از دست ندهیم چرا که شرایط هفته به هفته سخت تر می شود.
جمشیدیان در رابطه با حرکت دو بازی قبل و پرتاب پیراهن که سوژه دوربین برنامه نود شد، گفت: این اتفاق کاردستی برنامه نود بود. من اگر می خواستم پیراهن پرت کنم همان موقع که از زمین خارج شدم این کار را می کردم. من با اجازه کادر فنی به رختکن رفتم و وقتی دیدم در رختکن بسته است به نیمکت آمدم و پیراهنم را از تن خارج کردم. حدود 10 دقیقه پیراهن را روی پایم انداخته بودم و بعد آن را پرت کردم تا تدارکات بردارد، چون در همه بازیها تدارکات پیراهن بازیکنان را پس از مسابقه جمع می کند.
 جمشیدیان اضافه کرد: من به هیچ وجه دوست ندارم برای تیمم حاشیه درست کنم ولی آن اتفاق طوری نشان داده شد که انگار...
جمشیدیان در مورد لیست قطبی که قرار است فردا اعلام شود نیز گفت: به شخصه معتقدم ارنج تیم ملی نیز از هم اکنون مشخص است چه برسد به لیست. من هم انتظار ندارم دعوت شوم چون در مقاطعی که واقعاً آماده بودم دعوت نمی شدم.
 جمشیدیان در مورد گروه سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا نیز گفت: گروه واقعاً سختی داریم. من معتقدم گروه ما از گروه پرسپولیس هم سخت تر است اما شاید این بار سختی گروه و اینکه می دانیم کار سختی برای صعود داریم کار ما را ساده تر کند.
تاریخ: 1389/10/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: