برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

متلک سعیدلو به فدراسیون فوتبال: وقتی گران فروشی و بلیت ها را گران می‌کنید باید چنین درآمدی کسب کنید

ساختمان جدید سازمان لیگ با حضور محمد بن همام و دبیرکل AFC و اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال افتتاح شد.

این ساختمان 6 طبقه که در میدان شیخ بهایی تهران واقع شده ساختمانی تازه تاسیس است که قرار است بخش‌های مختلف سازمان لیگ را در بر بگیرد.

در ابتدا عزیزمحمدی رییس سازمان لیگ در سخنانی گفت: در چند سال اخیر فوتبال ایران به لحاظ گرفتن شهریه و قدم گذاشتن بر فوتبال حرفه‌ای گام‌های مهمی را برداشته است. در چند سال گذشته فوتبال ایران 17 میلیارد تومان درآمدزایی داشته و ضمن تقسیم این 17 میلیارد بین باشگاه‌ها توانستیم با درآمدهای کسب شده این ساختمان جدید را خریداری کنیم. فکر می‌کنم ما اولین فدراسیونی هستیم که چنین ساختمانی را خریداری کردیم. این اتفاق نشدنی است به جز حمایت فدراسیون فوتبال و کمک نمایندگان ای اف سی برای هدایت ما.

محمدی با تبریک به محمد بن همام برای انتخاب مجدد جهت ریاست AFC گفت: حضور شما و هیات همراه باعث پیشرفت لیگ می‌شود، امیدوارم که ایران را خانه دوم لیگ حرفه‌ای بدانید.

ما به فوتبال بانوان هم اهمیت زیادی می‌دهیم و لیگ بانوان در دو بخش دسته یک و دسته دو برگزار می‌شود و لیگ فوتبال هم از این هفته آغاز می‌شود. معتقدیم که باید در ر استای تداوم فوتبال مردان در فوتبال زنان هم پیشرفت کنیم.

محمد بن همام هم پس از صحبت‌های محمدی گفت: باید به خانواده فوتبال ایران به خاطر دستاوردها تبریک بگوییم. ما راه طولانی را برای حرفه‌ای شدن فوتبال پیموده‌ایم اما همچنان راه طولانی وجود دارد. ما برای فوتبال حرفه‌ای دور هم جمع شده و درباره مسایل مختلف نظر دادیم البته همیشه مقاومت‌هایی برای تغییرات وجود داشته است. با این حال ما باید با این مقاومت‌ها روبرو شده و کارمان را پیش ببریم.

وی افزود: جداسازی ساختمان‌های لیگ و تجاری کردن باشگاه‌ها کار دشواری است اما خوشحالم که توانستید این کار را انجام دهید.

بن همام ادامه داد: درباره استانداردسازی استادیوم‌ها هم همیشه مقاومت‌هایی وجود داشته است اما در حال حاضر این مقاومت‌ها کمتر شده است، ما در کلیت موضوع دو نوع فوتبال آماتور و حرفه‌ای داریم. فوتبال حرفه‌ای تجارت و سرگرمی مردم را به همراه دارد که باید در این فوتبال بهترین نمایش را تماشا کنیم، فوتبال آماتور همه را شامل می‌شود.

در این هنگام سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی وارد ساختمان لیگ شد که بن همام با تغییر روند صحبت‌های خود گفت: بسیار خوشحالم که همکاری بسیار خوبی بین دولت ایران و فوتبال کشورتان وجود دارد و این یک مزیت برای شما به حساب می‌آید. من این موفقیت را تبریک می‌گویم.

سعیدلو هم به اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال افتتاح این ساختمان را تبریک گفت و معاون رییس جمهور هنگامی که توضیحات محمدی درباره درآمد 17 میلیاردی سازمان لیگ را شنید به شوخی گفت وقتی گران فروشی و بلیت ها را گران می‌کنید باید چنین درآمدی کسب کنید.

بن همام هم در پایان برنامه با خنده به سوزوکی اشاره کرد و گفت: سوزوکی هنوز از وضعیت ورزشگاه‌های ایران راضی نیست که محمدی گفت سعیدلو به معاونانش دستور داده تا پایان سال ورزشگاه‌هایی که در لیگ قهرمانان آسیا میزبان هستند استانداردسازی شوند.
تاریخ: 1389/10/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: