برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بن همام: ایران یکی از قطبهای فوتبال آسیاست

نشست خبری محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا ظهر امروز (سه شنبه) در محل سالن کنفرانس آکادمی ملی فوتبال برگزار شد.

نشست خبری محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا ظهر امروز (سه شنبه) در محل سالن کنفرانس آکادمی ملی فوتبال برگزار شد.
بن همام در ابتدای این نشست گفت: بسیار مفتخرم از اینکه بار دیگر از کشور محبوب شما بازدید می کنم و باید به شما پیروزی کشورم قطر را برای کسب میزبانی جام 2022 را تبریک بگویم. دوست داشتم به ایران بیایم و این موفقیت کشور قطر را به شما تبریک بگویم چرا که این پیروزی تنها متعلق به قطر نیست و شما نیز به عنوان کشور دوست و همسایه در این موفقیت سهیم هستید.
بن همام در ادامه از حمایت فدراسیون فوتبال ایران از قطر در راه کسب امتیاز میزبانی جام جهانی تشکر کرد و افزود: امروز (سه شنبه) افتخار ملاقات با سعیدلو را پیدا کردم. ما در این نشست در خصوص مسائل مختلف از جمله توسعه فوتبال، همکاری های فدراسیون های فوتبال ایران و قطر و کنفدراسیون فوتبال آسیا با فدراسیون فوتبال ایران و میزبانی قطر در جام جهانی صحبت کردیم.
وی با ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: از دو جهت خوشحالم؛ نخست اینکه به عنوان یک شهروند قطری افتخار این را دارم که کشورم همکاری نزدیکی با کشور شما دارد و دوم اینکه به عنوان رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا می توانم در بخش فوتبال با شما همکاری داشته باشم.دیروز هم امیر قطر سفری به ایران داشت که طی آن با رهبر جمهوری اسلامی ایران و رئیس جمهور شما دیدار کرد که در این جلسات نیز مباحثی مطرح شد در جهت گسترش روابط دو کشور مباحثی مطرح شد.
رئیس کنفدراسیون در خصوص انتخابات آتی این کنفدراسیون اظهار داشت: اگر صادقانه بگویم رئیس هر ارگانی در جایی که فعالیت می کند به دنبال آن است که صلح و درک متقابل در آن حکمفرما باشد. من هم با توجه به این مسئله باید بگویم در کنفدراسیون فوتبال آسیا دموکراسی حکمفرماست و جوی در AFC حاکم است که رقابت در آن حرف اول را می زند. خوشحالم هر 64 عضو AFC در بیست و چهارمین مجمع کنفدراسیون آسیا در دوحه شرکت می کنند و از طریق انتخابات نمایندگان خود را معرفی خواهند کرد.
بن همام درباره نامزدی علی سعیدلو در انتخابات AFC گفت: اجازه بدهید دوباره تاکید کنم انتخابات AFC در کمال آزادی و به صورت دموکراتیک برگزار می شود و هر فردی می تواند در این انتخابات شرکت کنند و اعضای AFC نیز حق رای خواهند داشت.
وی ایران را از قطب های فوتبال آسیا خواند و گفت: اعتقاد دارم کشورهای قدرتمند آسیا و کشورهایی که هر کدام برای خود قطبی در قاره کهن به شمار می آیند باید یک کرسی در AFC داشته باشند تا بتوانند در تصمیم گیری ها نقشی ایفا کنند ایران هم یکی از قطب های فوتبال آسیاست و می تواند یک کرسی در ای اف سی داشته باشد این کرسی می تواند کرسی ریاست، نایب رئیسی و هیئت رئیسه باشد.
بن همام ردباره اینکه فدراسیون فوتبال ایران به وی برای ریاست مجدد در AFC رای داد اما اوبرای میزبانی کشورمان در رویدادهای مختلف حمایتی به عمل نیاورده گفت: در حقیقت حمایت فدراسیون فوتبال ایران از من به خاطر لطفی بوده که به من داشته اند اما حمایت من از شما یک اجبار و تعهد است. AFC درباره انتخاب میزبان تورنمنت های مختلف آسیایی شرایط کشورهای متقاضی را در نظر می گیرد و اگر حداقل شرایط را داشته باشند میزبانی را به آنها اهدا می کند مطمئن باشید به محض اینکه ایران به استانداردهای مورد نظر برسد نه تنها AFC بلکه دیگر کشورهای آسیایی هم از میزبانی کشورتان دفاع و حمایت خواهند کرد.
ناصر شفق عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که در نشست خبری محمد بن همام حضور داشت از وی در خصوص برنامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا سئوال کرد و اینکه زمان برگزاری آن با مسابقات لیگ های غرب آسیا به ویژه کشور ایران متفاوت است بن همام در پاسخ به این سئوال اظهار داشت: وقتی ما شرایط برگزاری لیگ قهرمانان آسیا را پایه گذاری می کردیم برنامه برگزاری مسابقات در 10 کشور مختلف از شرق و غرب آسیا را مورد ارزیابی قرار دادیم که کشور ایران هم یکی از این کشورها بود در نهایت به یک نظر واحد رسیدیم که مسابقات را با تقویمی که امروز برگزار می شود برگزار کنیم.
وی ادامه داد: برای برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو بازه زمانی وجود دارد که تیم ها می توانند برای تقویت، بازسازی و جذب بازیکن اقدام کنند. در حقیقت باشگاه‌های حرفه ای می توانند از بازه دوم برای تقویت خود استفاده کنند. بن همام تاکید کرد این تقویم از سال 2003 به این صورت پیش بینی شده و تیم های مختلف توانسته اند به مقام قهرمانی این رقابتها دست یابند که برخی از آنها کشورهایی از غرب قاره بودند.
بن همام افزود: طی سالهای گذشته دو تیم ایرانی به فینال لیگ قهرمانان آسیا آمدند که این نشان می دهد تیم های کشور شما و غرب آسیا تدارک خوبی برای این رقابتها دیده اند.
آیت اللهی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران نیز در خصوص طرح آسیاویژن از رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا سئوال کرد که وی گفت: از نظر من انگیزه و حمایتAFC از طرح آسیاویژن تغییر نکرده است. ما همان طور که این پروژه را آغاز کرده ایم در حال ادامه آن هستیم تعداد افراد این کمیته و بودجه آن نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده چرا که ما به دنبال توسعه فوتبال در همه روستاها، شهرها و استانها هستیم.
وی در پایان تصریح کرد: این شما هستید که باید مشخص کنید آیا می توانید میزبان مسابقاتی چون مسابقات مختلف AFC باشید. این به اراده خودتان بر می گردد من معتقدم ایرانی ها می توانند میزبانی رویدادهای بزرگ آسیایی را برعهده گیرند اگر اراده کرده و از تمام توانایی خود استفاده کنند.
 

تاریخ: 1389/10/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: