برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جلالی‌: مظلومی باید مسئولیت شکست استقلال را برعهده بگیرد

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به گفته پرویز مظلومی مربی باید مسئولیت شکست تیمش را در هر شرایطی بر‌گردن بگیرد و اکنون نوبت ایشان است.

 

مجید جلالی که تیمش روز یکشنبه در اهواز، استقلال تهران را شکست داد بیان داشت: تیم فولاد زیبا بازی می‌کند و ایده‌های تاکتیکی کادر فنی کارآمد است و به ثمردهی رسیده است و پیروزی فولاد مقابل استقلال در روزی شکل گرفت که همه چیز اعم از تاکتیک گرفته تا اتفاقات به یاری ما آمد و این بخشی از فوتبال است چنانکه در دیدار مقابل استیل آذین حداقل هشت موقعیت صد در صد گل داشتیم و هیچکدام به ثمر ننشست اما در این مسابقه از موقعیت‌ها استفاده کردیم.

سرمربی فولاد در رابطه با گفته‌های پرویز مظلومی پس از این مسابقه گفت‌: به عقیده من پنالتی‌های گرفته شده برای استقلال در طول بازی‌ها ده برابر مشکوک‌تر از پنالتی ما بود.

وی افزود: دو سال پیش در زمانی که مظلومی سرمربی مس کرمان بود تیم ما در حالی سه بر دو به مس باخت که داور در آن مسابقه سر تیم ما را برید و وقتی از داوری گلایه کردیم مظلومی گفت که مربی باید پس از باخت ‏ مسئولیت شکست تیمش را بر گردن بگیرد و اکنون نوبت خود ایشان است که مسئولیت این شکست را به گردن بگیرد.

جلالی اظهار داشت: مظلومی از اسکان داوران و نماینده فدراسیون در هتل محل استقرار تیم فولاد شکایت می‌کند در حالی که اهواز دو هتل بیشتر ندارد در شرایطی که دقیقا همین مسئله در مسابقه مذکور در کرمان هم اتفاق افتاده بود.

دیدار تیمهای فوتبال فولاد خوزستان و استقلال تهران در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال در اهواز با برتری چهار بر یک میزبان به پایان رسید.

تاریخ: 1389/10/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: