/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از هنگ كنگ/ايران توسط شهرجردي صاحب اولين طلاي كاتاي آسيا شد
به گزارش خبرگزاري فارس، در رده سني 14 و 15 سال مردان، ابوالفضل شهرجردي نخستين مدال طلاي كاتاي انفرادي ايران را در آسيا به دست آورد. او در دور اول، جايا از سريلانكا را 5 بر صفر شكست داد و در دور دوم توانست كاماكي از ژاپن را با نتيجه 4 بر يك مغلوب كند. وي در دور سوم كوآچ از هنگ كنگ را 5 بر صفر از ميان برداشت و گام به فينال گذاشت.
شهرجردي در ديدار نهايي محمد ادي از اندونزي را 4 بر يك شكست داد تا ايران صاحب اولين مدال طلاي آسيا را به دست آورد.
در رده سني 14 و 15 سال دختران، فاطمه چيذري نماينده مالزي را 4 بر يك و در دور دوم نماينده تايلند را 5 بر صفر و كاتاروي هند را 5 بر صفر شكست داد. وي در فينال از حريف ژاپني شكست خورد و نقره اين رقابت ها را به گردن آويخت.
در رده سني 16 و 17 سال دختران، زكيه رحماني در دور اول با نماينده اي از ژاپن روبرو شد و با نتيجه 5 بر صفر به اين حريف باخت و راهي جدول بازنده ها شد. او در اين مرحله نماينده اندونزي را 5 بر صفر و نماينده تايوان را 3 بر 2 شكست داد و مدال برنز را گرفت.
در رده سني 16 و 17 سال پسران نيز مهران قربانعلي پور وال پوآرد از هنگ كنگ را 3 بر 2 و هيشام از يمن را 5 بر صفر و لئون از مالزي را 4 بر يك مغلوب كرد و راهي دور نهايي شد.
پوشي پويي از ژاپن حريف پاياني قربانعلي پور است.
انتهاي پيام/