برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرپرست صنعت نفت : / با شناخت از داماش توانستيم آنها را شكست دهيم / اسكلت اصلي تيم را براي ليگ برتر حفظ مي‌كنيم

سرپرست تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: بازيكنان صنعت نفت با وجود حاشيه‌هايي كه در روزهاي اخير اطراف اين تيم وجود داشت با انجام يك بازي زيبا و كم نقص با اقتدار جواز صعود به ليگ برتر را كسب كردند.

احمد پارو سرپرست صنعت نفت آبادان پس از برد 2 بر 1 تيم فوتبال صنعت نفت آبادان مقابل داماش گيلان در رشت و راهيابي به مسابقات ليگ برتر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر اظهار كرد: از تيم داماش شناخت كامل داشتيم؛ حريف در اين بازي خوب ظاهر شد ولي در بحث تاكتيكي از صنعت نفت ضعيف تر بود؛ در واقع بازيكنانمان توانستند به خوبي از راه‌هاي نفوذ ميزبان استفاده كنند تا در هر دو نيمه به گل دست يابيم.

وي درباره فضاي استاديوم شهيد عضدي و توهين تماشاگران داماش متذكر شد: چنين جوي در تمامي شهرستان‌ها و حتي آبادان وجود دارد؛ به واقع مسوولان داماش با نشان دادن حاشيه‌هاي ديدار رفت احساسات تماشاگران خود را جريحه دار كردند تا حدي كه تماشاگر احساس مي كرد ظلم زيادي در حق اين تيم شده است. اميدوارم با فرهنگ سازي مناسب به زودي شاهد از بين رفتن فضاي متشنج سكوها باشيم.

سرپرست صنعت نفت ادامه داد: مسوولان داماش بايد در اين زمينه واقعيت را مي ديدند؛ عامل اصلي تشنج در بازي رفت مسوولان باشگاه داماش بودند كه چون توجيهي براي شكست تيمشان نداشتند شروع به حاشيه سازي كرد.

پارو در پايان خاطرنشان كرد: با توجه به فرصت اندكي كه تا آغاز ليگ برتر در پيش داريم هرگونه تغيير در كادر فني و بازيكنان بسيار دشوار است؛ تلاش مي كنيم با حفظ اسكلت اصلي تيم فصل جاري با تركيب قدرتمندي در ليگ برتر حاضر شويم.

انتهاي پيام

كد خبر: 8904-09714
تاریخ: 1389/4/18
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: