مرگ مشکوک قهرمان دوی 400 متر المپیک سیدنی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دوستان پتیگرو، جسد وی را در صندلی عقب خودروی او پیدا کردند بی آنکه اثری از ضرب و جرح در آن به چشم بخورد. پلیس می گوید نشانه هایی وجود دارد دال بر اینکه این مربی از داروهای خواب آور استفاده کرده است.
پتیگرو 42 ساله در رقابت های المپیک سیدنی 2000 موفق به کسب مدال طلای دوی 400 متر شد اما پس از اینکه آزمایش دوپینگ وی منثبت اعلام شد، مدال خود را پس داد. این دونده پنج بار به عنوان قهرمانی ماده 400 متر آمریکا نیز دست پیدا کرده و دو بار هم عنوان قهرمانی جهان را یدک می کشد.
دیک بادور، مدیر تیم دانشجویی دانشگاه کارولینای شمالی، در این خصوص اظهار داشت: وقتی خبر مرگ آنتونیو را شنیدم بسیار متاسف شدم. او رابطه بسیار نزدیکی با دانشجوین دونده داشت و از اینکه در دانشگاه به عنوان مربی فعالیت می کرد به خود می بالید.