موضوع: فوتبال
ارتش روسیه ویدئویی از حمله هوایی به کاروان نفت کش داعش منتشر کرده است؛ ویدئویی که شاید باز هم آتش درگیریهای لفظی در مسیر آنکارا-مسکو را شعلهور کند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، ارتش روسیه که امروز اعلام کرده بود تاکنون بیش از 5200 سورتی پرواز بر روی سر تروریستهای سوریه انجام داده، حالا برای دومین بار، تصاویر حرکت تانکرهای حامل نفت داعش و بمباران آنها را منتشر کرده است.
در خبری که شبکه خبری راشاتودی، این فیلم را به بهانه انتشار آن پخش کرده، اشارهای به مقصد این تانکرها نشده و فقط به ذکر این مطلب اکتفا شده که تصاویر توسط یک پهپاد گرفته شده است.
نوبت قبل که روسیه کاروان نفتی داعش را به آتش کشید، انگشت اتهام مسکو به سمت آنکارا گرفته شد و «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه گفت که اگر این ادعا ثابت شود، استعفا خواهد داد؛ وی چند روز بعد فاعل این درخواست را عوض کرد و گفت که اگر پوتین نتواند ادعایش را ثابت کند، باید استعفا بدهد.
انتهای پیام/ع

http://fna.ir/6TCRIO

var a2a_config = a2a_config || {};
a2a_config.linkname = document.title;
a2a_config.linkurl = window.location.href.replace("newstext.php?nn=", "");
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
var i = 0;
updatesentcomments();
function updatesentcomments() {
setTimeout(function () {
if (!(($('#commentform').contents().find('#newsid').val() * 1) > 0) && i < 100) {
updatesentcomments();
}
else if (($('#commentform').contents().find('#newsid').val() * 1) > 0) {
$.get('comments/ws_getcomments.aspx', "newsid=" + $('#c
منبع: خبرگزاری فارس