صفرزاده در گفتگو با مهر:تور ریاست جمهوری بالاترین تور ایران است/ کار بزرگ همیشه حواشی زیادی دارد
به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین دوره تور بینالمللی دوچرخهسواری ریاست جمهوری در حالی اواخر اردیبهشتماه سالجاری در تهران و سمنان برگزار میشود که دوره قبل این تور با حواشی بسیاری همچون تاخیر زمانی در استارت مسابقه، ناهماهنگی در مسیرتور، نبود رادیو تور، اعتراض تیمهای خارجی برای دریافت کمک هزینه، قراردادن ماشینهای حمل زباله به جای حمل دوچرخه، ناپدید شدن دوچرخه رکابزن تیم هلند و ناآشنایی عوامل برگزاری تور و داوران ایرانی به زبان انگلیسی همراه بود.
مهرداد صفرزاده، مدیر اجرایی چهارمین دوره این تور بینالمللی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت حضور تیمهای شرکت کننده در چهارمین دوره تور ریاست جمهوری تهران، گفت: حداکثر میتوانیم 10 تا 12 تیم خارجی را در این مسابقات پذیرش کنیم. برخی تیمهای مطرح داخلی هم مانند دانشگاه آزاد اسلامی و پتروشیمی تبریز که جزو تیمهای حرفهای قارهای هستند به طور قطع در این تور شرکت می کنند.
وی درباره تغییر مسیر تور در استان سمنان نیز خاطرنشان کرد: تور ریاست جمهوری تنها متعلق به تهران نیست و برای همه مردم ایران است. به همین دلیل مسیرهایی را با توجه به شرایط و جایگاه این تور مهم انتخاب کردهایم. در مجموع سطح فنی مسیرهای تور تهران بین 30 تا 40 درصد از نظر سختی راه نسبت به دورههای قبل سختتر شده است.
وی ادامه داد: تور ریاست جمهوری در میان تورهای بینالمللی کشورمان در بالاترین سطح فنی قرار دارد و باید تلاش کنیم تا به بهترین شکل ممکن برگزار شود. تلاش کردیم تا با انتخاب مسیرهای استانهای همجوار سطح تور را بالا برده و مشارکت استانها را در برگزاری این مسابقات بیشتر کنیم.
مدیر اجرایی تور ریاست جمهوری تهران در سال 90 تصریح کرد: امسال نزدیک به 100 هزار دلار اعتبار برای پرداخت جایزه و کمک هزینه برای تیمهای برتر و تیمهای خارجی شرکت کننده تخصیص دادهایم. ما در سالهای قبل تنها 50 تا 55 هزار دلار را به این مسئله اختصاص میدادیم اما با پیگیری فراوان اعتبارات امسال افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه اتحادیه جهانی دوچرخهسواری هم نسبت به برگزاری این تور حساسیتهای خاصی دارد، گفت: برای اولین بار دو نماینده از اتحادیه جهانی دوچرخهسواری به همراه یک نماینده از کنفدراسیون دوچرخهسواری آسیا برای نظارت بر این مسابقات به تهران سفر میکنند. در کنار آن نمایندهای هم برای کنترل تست دوپینگ رکابزنان به ایران سفر میکنند.
صفرزاده در خصوص قضاوت این مسابقات هم گفت: جمال الدین مالزیایی به عنوان مدیر فنی تور دعوت به همکاری شده است. در کنار آن تمامی داوران ایرانی حاضر در تور را هم ملزم به یادگیری زبان انگلیسی کردهایم تا دچار مشکلات سال گذشته نشویم.
وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما در این است که با تمرکز مدیریت مشکلات برگزاری این تور بزرگ را به حداقل برسانیم، گفت: کارهای بزرگ همیشه با اشکال همراه است و با وجود تلاش ما برای کاهش این مشکلات و نواقص نمیتوان کار را عاری از اشکال دانست. مسابقهای به این بزرگی و کار به این شکل مطمئنا حواشی مربوط به خود را هم دارد.
چهارمین دوره تور بینالمللی دوچرخه سواری ریاست جمهوری تهران 4 تا 8 خردادماه با طی مسیر 695 کیلومتر برگزار میشود.