وزنهبرداری معلولان جهان-مالزیتیم ملی وزنه برداری معلولان کشورمان راهی ایران شد
به گزارش خبرنگار مهر در کوالالامپور، در این دوره از رقابتها که از روز 3 الی 8 مردادماه (25 الی 30 جولای 2010) در استادیوم "تیتی وانگسای" شهر کوالالامپور، پایتخت مالزی برگزار شد، معلولان وزنه بردار از 50 کشور جهان با آهن سرد به رقابت پرداختند.
در مجموع امتیازات تیمی این رقابتها تیم کشورمان با کسب 64 امتیاز جایگاه سوم را از آن خود کرد. کسب مقام سومی این دوره از رقابتها از سوی ایران در حالی صورت گرفته است که این تیم تنها در بخش مردان به رقابت با رقبای جهانی پرداخت و دیگر تیمهای شرکت کننده در دو بخش مردان و زنان حضور داشتند.
حمزه محمدی در وزن 60 کیلو گرم ، علی نجات خواه در وزن 60 کیلو گرم ، مجید فرزین در وزن 75 کیلو گرم ، حامد صلحی پور در وزن 75 کیلو گرم ، کاظم رجبی در وزن 100+ و سیامند رحمان در وزن 100+ مدال طلای این دوره از مسابقات جهانی را کسب کردند و سیامند رحمان موفق شد با مهار وزنه 285 کیلوگرم رکورد جهانی این وزن را 20 کیلو گرم افزایش دهد.
رکورد جهانی این وزن 265 کیلوگرم و در اختیار کاظم رجبی دیگر وزنه بردار کشورمان بود. سید یوسف یوسفی در وزن 56 کیلوگرم ، سعید نصیری در وزن 60 کیلوگرم ، علی حسینی در وزن 5/67 کیلوگرم ، روح اله رستمی در وزن 5/67 کیلوگرم سیامند رحمان در وزن 100+ موفق شدند مدال نقره این مسابقات را ازان خود کنند.
نادر مرادی در وزن 56 کیلوگرم و علی صادق زاده در وزن 90 کیلو گرم نیز 2 مدال برنز این دوره از مسابقات جهانی را برای تیم ملی کشورمان کسب کردند. 290 وزنه بردار از 49 کشور جهان در سالن تیتی وانگسای شهر کوالالامپور از سوم تا هشتم مرداد ماه به مدت 6 روز در دو بخش مردان و زنان و رده سنی بزرگسالان و جوانان به رقابت پرداختند.
تیم ملی کشورمان در این دوره از مسابقات جهانی در رده بزرگسالان را کاظم رجبی (100+ کیلوگرم)، علی صادقزاده (90 کیلوگرم)، مجید فرزین (75 کیلوگرم)، علی حسینی (5/67 کیلوگرم)، حمزه محمدی (60 کیلوگرم)، نادر مرادی (56 کیلوگرم)،
مرتضی دشتی (52 کیلوگرم) و صمد عباسی (48 کیلوگرم) و در رده نوجوانان سیامند رحمان (100+ کیلوگرم)، سعید رسولی (5/82 کیلوگرم)، سیدحامد صلحی پور (75 کیلوگرم)، روح الله رستمی (5/67 کیلوگرم)، محمد عبدلی (5/67 کیلوگرم)، علی
نجات خواه (60 کیلوگرم)، سعید نصیری (60 کیلوگرم) و یوسف یوسفی (56 کیلوگرم) همراهی کردند.
سرمربیگری این تیم ها بر عهده داوود ابتهاج بود و غلامرضا آستارکی، محمد جواد رازی و علی محمودی به عنوان مربیان وی را همراهی کردند.
رشته پاورلیفتینگ معلولین برای اولین بار در دومین دوره المپیک معلولین (پارالیمپیک) در سال 1964 در توکیو با وزنهبرداری وارد مسابقات شد. در آن دوره، تنها مردان مبتلا به ضایعات نخاعی حق شرکت در مسابقات را داشتند و عنوان این رشته از آن پس به پاورلیفتینگ تغییر پیدا کرد و حق شرکت در مسابقات به معلولین دچار فلج مغزی، ضایعات نخاعی، قطع عضو (پاها) و دیگر افراد دارای حداقل معیارهای معلولیت نیز داده شد. زنان برای اولین بار در المپیک 2000 سیدنی به این مسابقات پیوستند.