برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رئيس فدراسيون دو سال پيش وعده مدال داد ميرقائمي: بايد دعا كنيم ژيمناستيك در گوانگجو آخر نشود

خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي ژيمناستيك گفت: دو سال پيش به دليل وعده غيركارشناسانه استعفا كردم و امروز هم بايد دعا كنيم در گوانگجو آخر نشويم.


به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي ژيمناستيك 24 مهر تا 2 آبان ماه در مسابقات جهاني هلند با حريفان خود در دو بخش تيمي و انفرادي به رقابت پرداخت. اين تيم ميان 45 تيم شركت كننده بخش مردان، جايگاه 38 را به خود اختصاص داد.
بر اساس نتايج ثبت شده در پايگاه خبري فدراسيون جهاني، در بخش انفرادي بهترين امتياز از آن هادي خناري نژاد با 80،666 در مجموع شش وسيله و كسب رده 98 بود. وي در وسيله دارحلقه سي و هشتم شد. محمد رمضان‌پور در مجموع شش وسيله 78،999 امتياز در رده 116 رده بندي جهان قرار گرفت. امير اعظمي با 77،064 امتياز در جايگاه 129 و احسان خدادادي با 66،657 امتياز در رده 185 ايستاد. يونس ضيغمي با 49،365 امتياز در رده 245 و وحيد ايزدفر با 41،099 امتياز در جايگاه 268 قرار گرفت.
تيم ايران به عنوان يكي از رشته‌هاي پايه، مجوز اعزام به گوانگجو را از كميته ملي المپيك گرفت. اين در حاليست كه سطح آمادگي ملي‌پوشان از نظر بيشتر كارشناسان، عملكرد ضعيفي را در چين در پي خواهد داشت.
حسن ميرقائمي در گفت‌وگو با خبرگزاري درباره وضعيت تيم ملي در آستانه اعزام به بازي‌هاي آسيايي گوانگجو، سخناني را بيان كرد كه در زير مي‌خوانيد.

* پس از دو سال جدايي از تيم ملي، وضعيت فعلي ژيمناستيك را چطور تشريح مي‌كنيد؟
اواخر دوران رياست علي‌آبادي در سازمان، احمد محتشمي با حضور مسئولان كميته ملي المپيك وعده كسب دو مدال برنز را در بازي‌هاي آسيايي داد. وي عنوان كرد ايران رده چهارم يا پنجم را نيز از آن خود خواهد ساخت. اين در حالي بود كه به عنوان مربي تيم ملي، در همان جلسه عنوان كردم، اين واقعيت ندارد. به اين وعده غير كارشناسي اعتراض كرده و در نهايت از مربيگري تيم ملي انصراف دادم. ژيمناستيك ايران در چهار سال گذشته دچار افت شده و پيشرفتي نداشته است. دليل اين ادعا نيز نتايج تيم ملي در جهاني هلند است.

* عملكرد تيم در اين رقابت‌ها را چطور مي‌بينيد؟
در اين دوره در ميان 9 تيم شركت كننده آسيايي، ايران در مجموع، رده هشتم را كسب كرد. در اين دوره چين با 362،482 امتياز، ژاپن با 361،400، كره جنوبي با 352،042 قزاقستان با 326،357، ازبكستان با 324،510، ويتنام با 323،909 و چين تايپه با 321،267، رده‌هاي اول تا هفتم را كسب كردند. ايران نيز هشتم و كويت نهم شد. فراموش نكنيم كره شمالي از حضور در اين دوره محروم بود. ايران 320،627 امتياز به دست آورد. اگر اين امتياز را بين ملي‌پوشان تقسيم كنيم، تقريبا هر ژيمناست 80 نمره كار كرده است. زماني كه از ژيمناستيك جدا شدم، ورودي حضور در اردوي تيم ملي 84 بود. چه شده كه رئيس فدراسيون به امتياز 80 افتخار مي‌كند؟ با نگاهي به همين امتيازات، به راحتي مي‌توان وضعيت ژيمناستيك ايران را در گوانگجو در مصاف با همين رقيبان پيش بيني كرد. بايد دعا كنيم كه آخر نشويم.

* با اين وضعيت، چرا كميته ملي المپيك تصميم به اعزام ژيمناستيك به گوانگجو گرفت؟
در جريان آزمون نهايي براي بررسي وضعيت آمادگي، از سوي ناظر كميته ملي المپيك دعوت شده بودم. اين در حالي بود كه افشارزاده (دبير كميته ملي المپيك) نيز حضور داشت. وضعيت ملي‌پوشان به شكلي بود كه دبير كميته تصميم به حذف تيم داشت؛ اما با توجه به اينكه رشته پايه است و با موافقت نفرات حاضر براي بررسي وضعيت تيم، قرار شد تا ژيمناستيك هم اعزام شود.

* محتشمي آسيب‌ديدگي نفرات خود را دليل عدم كسب نتايج در جهاني هلند عنوان مي‌كند. نظر شما چيست؟
چطور بازيكنان در چند ‌ماه گذشته مشكلي نداشته‌اند يا در رقابت‌هاي چك بدون مشكل بوده و مدال گرفته‌اند و به فاصله دو هفته براي رقابت‌هاي هلند آسيب ديده‌اند؟ با نگاهي به تركيب تيم‌هاي شركت كننده، متوجه سطح مسابقات چك خواهيد شد. كسب مدال در اين ميدان افتخار به شمار نمي‌رود. آوردگاه ما گوانگجو است. اگر قرار است فدراسيون عدم موفقيت تيم ملي در گوانگجو را آسيب‌ديدگي نفرات خود اعلام كند، لزومي براي اعزام ژيمناستيك به چين نيست. با اين وضعيت بايد دعا كنيم ايران آخر نشود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: