به گزارش خبرنگار ایرنا محمد هادی بیداریان روز دوشنبه در مجمع عمومی انتخاب رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان خراسان جنوبی افزود: تیم ملی واترپلو ایران بعد از اردوی تدارکاتی در یونان، هفته گذشته وارد کشور شد و تا چند روز دیگر به تایلند اعزام می شود.
وی بیان کرد: مسابقات واترپلو قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ به عنوان رقابت های انتخابی واترپلو قهرمانی جهان، به میزبانی تایلند با شرکت ۱۱ تیم از ۱۶ تا ۲۲ آبان امسال در شهر بانکوک برگزار می شود و تیم ملی کشورمان پیش از این در بازی های آسیایی جاکارتا موفق به کسب مقام سوم شد.
دبیر فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: چند سال درگیر شیوع ویروس کرونا شدیم و شرایط تیم در حال حاضر بسیار خوب است.
وی افزود: هفته های قبل در تهران اختتامیه المپیاد استعدادهای برتر برگزار شد که از فدارسیون شنا، سام حجی با کسب پنج مدال طلا و رتبه نخست بین استان ها، در نقش آفرینی استان تهران بسیار موثر بود.
بیداریان گفت: این رشته با توجه به اینکه جزو رشته های مادر است بسیار موثر بوده و یک نفر ورزشکار به تنهایی پنج مدال طلا را برای استان تهران کسب کرد.
وی عنوان کرد: علیرغم اینکه به رشته هایی مانند شنا، تیراندازی، دو و میدانی و اسب سواری به شدت تاکید شده است اما در عمل با وضع قوانینی برای خود موانع ایجاد کرده ایم.
دبیر فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با بیان اینکه در بُعد سخت افزاری دچار مشکلات عدیده هستیم افزود: قوانینی تعبیه شده بر این اساس که با اجاره اماکن ورزشی، مردم را در مشارکت های خصوصی فعال ببینیم و بخش دولتی کمتر درگیر این مسائل شود البته در سال های اخیر در ورزش شنا دچار مشکل شدیم در حالی که هیات های دیگر از سالن های چند منظوره بهره برداری کردند.
وی با بیان اینکه رشته شنا در زمینه نگهداری استخرها هزینه های زیادی باید بپردازد گفت: در حال حاضر با افزایش قیمت ها نیز مواجه هستیم و با توجه به شرایط موجود در کشور باید شرایط به درستی مدیریت شود.
بیداریان اظهار داشت: در استعدادهای برتر نیز رشته های شنا، شیرجه و واترپلو شرکت کردند که شنا توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار و شیرجه و واترپلو توسط وزارت ورزش و جوانان پشتیبانی شد.
وی افزود: از استان خراسان جنوبی خیلی توقع قهرمانی نداریم اما در بُعد همگانی انتظار داریم هیات شنای استان نسبت به استعدادیابی و جذب افراد بیشتر اقدام کرده و در این حوزه سرمایه گذاری شود.
دبیر فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح کشور ۱۸۲ دوره آموزشی برگزار و براساس ارزیابی های انجام شده خراسان جنوبی به دلایل برخی مشکلات نتوانسته از این ظرفیت بهره مند شود.
وی عنوان کرد: از رئیس جدید هیات شنا، شیرجه و واترپلو خراسان جنوبی درخواست داریم با وجود استعداد و ظرفیت های متعدد در این استان ظرفیت هیات را افزایش دهد تا شاهد توسعه این رشته ها در استان باشیم.
بیداریان گفت: تعامل با اداره کل ورزش و جوانان، برقراری ارتباط قوی با هیات های شهرستانی و ارتقای سطح دانش استان از رئیس جدید هیات انتظار می رود.
در این نشست مجتبی قربان نژاد برای مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو خراسان جنوبی انتخاب شد.
همچنین لیلا آکار به عنوان نایب رئیس، سیده صدیقه موسوی خزانه دار، مهتاب امیاری کارشناس خبره، محمدعلی علیزاده عضو هیات رئیسه آقا و مهناز سادات علوی متین به عنوان عضو هیئت رییسه خانم انتخاب شدند.