قایق از کشورهای دیگر برای مسابقات قهرمانی آسیا گرفتم
افشین فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ درباره نتایج روئینگ سواران در قهرمانی آسیا اظهار کرد: متاسفانه در جریان مسابقات با کمبود قایق مواجه شدیم مانند رشته ۲ نفره سنگین وزن دختران و ۲ نفره سنگین وزن پسران و همچنین در تک نفره سبک وزن و سنگین وزن قایق های مناسبی در اختیار نداشتیم. البته تمام تلاشم را کردم تا در برخی مسابقات خودمان از کشور های دیگر قایق مناسبی بگیرم تا روئینگ سواران ما با آن پارو بزنند. البته با توجه به این موارد ورزشکاران از لحاظ ذهنی دچار مشکل نشدند و تنها به فکر موفقیت بودند. خوشحالم که توانستند بهترین عملکرد خودشان را به نمایش بگذارند.
او ادامه داد: به هر حال یک برنامه ریزی مشخصی برای تمام رشته های روئینگ و همچنین تک تک ورزشکاران به فراخور سابقه آن ها که در مسابقات بین المللی حضور پیدا می کنند، داشتیم. خوشبختانه کم کم به سمت اهدافی که برای خودمان ترسیم کرده ایم پیش می بریم و این برای ما جای امیدوارکننده ای است تا در آینده اتفاقات بهتری برای روئینگ رقم بزنیم.
خوشحالم که ورزشکاران ما دست خالی از آسیا برنگشتند
فرزام افزود: نازنین ملایی دوازده سال است در تیم ملی حضور دارد و او هم نسبت به برنامه های نهایی من خودش را دارد نزدیک می کند. مهسا جاور هم پس از چند سالی که دور بود، اما با این حال خداراشکر ظرف کمتر از یک سال توانست به سطحی برسد که ثمره آن کسب مدال طلا بود. خداراشکر اولین حضورش پس از غیبت چند ساله منجر به کسب مدال طلا در قهرمانی آسیا شد. در بخش پسران هم با توجه به اینکه ۲ نفر از ترکیب تیم را جوانان تشکیل می دهند و تازه به این رشته آمده اند. به هر حال برنامه ریزی بلندمدتی برای آن ها در نظر دارم تا به سطح یک آسیا برسند. خوشحالم دست خالی برنگشتند و در حضور نخست خودشان به مدال طلا رسیدند. علی رضوانی هم اگر چه اولین اعزامش بود و در رشته سختی مانند ۲ نفره سنگین روئینگ پارو می زند عملکرد قابل قبولی داشت. در جایی که او پارو زد تمام مدعیانی از کشور های چین، هندوستان، ازبکستان و هنک کنگ توانستند برای اولین حضورش مدال بگیرد.
همه تیم ها در قهرمانی آسیا مدعی قهرمانی بودند
سرمربی تیم ملی روئینگ تصریح کرد: ان شاالله برنامه هایم را جلو می برم به واسطه اینکه در بخش مردان، ورزشکاران ۲ سال است کنار من هستند و نفرات دیگری هم مدنظر من قرار دارند تا به اردو ها بیایند. امیدوارم این روند را در دختران هم ادامه خواهیم داد تا آن ها هم به یک سطح بالاتری برسند. در قهرمانی آسیا هجده کشور و ۱۷۰ ورزشکار حضور داشتند و مسابقات از سطح بالایی برخوردار بود به نحوی که همه مدعی قهرمانی بودند.
پاداش به تیم ملی فوتبال جای تعجب دارد
او درباره اهدای حواله خودرو به بازیکنان تیم ملی در جریان جام جهانی قطر اظهار کرد: اینکه فدراسیون جهانی فوتبال مبلغی را برای تیم های صعود کننده به جام جهانی در نظر می گیرد و فدراسیون فوتبال هم از آن مبالغ پول را بین بازیکنان تقسیم می کند هیچ ایرادی وجود ندارد. اما چرا وزارت ورزش برای تیمی که نتایج درخوری نگرفته و می آید به آن ها پاداش بدهد برای ما جای تعجب و سوال دارد. امیدوارم که نگاه وزارت ورزش و مدیران کلان به گونه ای باشد که تمام رشته ها را به یک چشم مشاهده کنند و تبعیض قائل نشوند. بهتر است نگاه ها یکسان باشد و بتوانند به ورزشکاران انگیزه بدهند تا با انرژی بهتری کار را ادامه دهند.
سرمربی تیم روئینگ در پایان درباره اینکه برای موفقیت در بازی های آسیایی چه برنامه هایی را مدنظر دارد، گفت: پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا یک ماه درگیر مسابقات کشوری و لیگ خواهیم بود و پس از آن با فدراسیون جلساتی خواهیم داشت تا برای ادامه روند بهترین تصمیمات را اتحاذ کنیم.