به گزارش ایسنا، بی توجهی وزارت ورزش و جوانان و مریم کاظمی پور معاون توسعه ورزش زنان باعث دلسردی دختران کشتی گیر شده است و بارها اعلام کرده اند علی رغم مدال آوری در مسابقات مختلف حمایت نمی شوند. در نتیجه این شرایط برخی از ورزشکاران کشتی را رها و در رشته دیگری فعالیت خود را دنبال می کنند.
فاطمه فتاحی که از مدال آوران کشتی آلیش زنان است و در مسابقات مختلف مدال های رنگارنگی را برای تیم ایران کسب کرده مدتی است به کوراش وارد شده و در اولین تجربه خود نیز به مسابقات جهانی این رشته اعزام شد.
در حالی که دختران کشتی گیر خواستار حمایت مسئولان وزارت ورزش هستند و از بی توجهی معاونت توسعه ورزش زنان این وزارتخانه گلایه دارند که کاظمی پور در انتخابات کمیته ملی پارالمپیک هم شرکت کرد و به عنوان نایب رئیس انتخاب شد. او از حضورش در کمیته پارالمپیک با عنوان فرصت خدمتگزاری یاد کرد در حالی که گویا خدمت به کشتی زنان را فراموش کرده است!
بیشتر بخوانید:
دختر طلایی کشتی: گاهی یک تبریک را هم از ما دریغ می کنند
گلایه های دختر کشتی گیر بعد از کسب دو نقره آسیا
فتاحی در گفت وگو با ایسنا به کنار گذاشتن کشتی و ورود به کوراش اشاره و بیان کرد: علاقه ای به تغییر رشته نداشتم اما در رقابت های جهانی عشایر پیشنهاد شرکت در این رشته را دادند. ابتدا مخالفت کردم اما دیدم کوراش بیشتر از آلیش حمایت می شود. بنابراین در انتخابی تیم ملی این رشته شرکت کردم و انتخاب شدم.
او به مشکلات کشتی زنان و عدم حمایت مسئولان از این رشته اشاره و بیان کرد: فدراسیون زمانی که اردوی تیم ملی تشکیل می شود امکانات مورد نیاز ما را تامین می کند و مشکلی از بابت اعزام نداریم اما وزارت ورزش حمایت هایی را که باید از ورزشکاران حرفه ای انجام بدهد، از این رشته انجام نمی دهد. من در مسابقات جهانی و قهرمانی آسیا مدال کسب کردم اما از سمت وزارت ورزش هیچ حمایتی نشدم، حتی از طرف استانم جویبار که مهد کشتی ایران است هیچ حمایتی نشدم و اصلا خبر نداشتند در مسابقات جهانی مدال گرفته ام.
فتاحی با بیان اینکه بعد از قهرمانی در مسابقات مختلف درخواست پاداش دادیم و حتی فدراسیون هم به وزارت ورزش نامه زد، تاکید کرد: چند بار افرادی از طرف وزارت ورزش در اردوی تیم ملی حاضر شدند و خانم کاظمی پور هم آمد. با هم صحبت کردیم و گلایه هایمان را گفتیم. کشتی مثل سایر رشته ها حمایت نمی شود. قول داد پیگیر کارهای استخدامی و جایزه ما باشد اما متاسفانه به وعده خود عمل نکرد، حتی وقتی قبل از مسابقات جهانی نماینده وزارت به اردوی ما آمد، نامه نوشتیم که اگر جایزه نمی دهید حداقل کار استخدامی دختران را درست کنید اما این کار را هم انجام ندادند. فدراسیون همچنان پیگیر است که قدمی برای آلیش زنان بردارد.
این مدال آور کشتی در ادامه بیان کرد: ۵، ۶ سال است که عضو تیم ملی کشتی ایران هستم و نمی توانستم بیشتر از این عمر ورزشی ام را در این رشته بگذارم. بنابراین تصمیم گرفتم شانسم را در کوراش امتحان کنم.
انتهای پیام