برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
در گفت و گو با مهر عنوان شد:

ضعف کشتی‌گیران ایران تاکتیکی بود/ کسی نمی‌تواند منکر بد بودن شود

کارشناس کشتی آزاد با بیان این که کسی نمی تواند منکر بد بودن عملکرد ملی پوشان شود، گفت: کشتی گیران ایرانی ضعف تاکتیکی داشتند و به خوبی برنامه ...

مراد محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی صربستان گفت: با توجه به حضور کشتی گیرانی از بلاروس و روس پیش از مسابقات جهانی پیش بینی می شد کشتی گیران کار سختی پیش رو داشته باشند. البته فکر می کنم روس ها به دلیل اینکه چند سال از مسابقات دور بودند در شرایط ایده آل نبودند اما با کشتی گیران نامداری در این مسابقات حضور پیدا کردند و نتایج خوبی کسب کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه سال منتهی به المپیک است، پیش بینی می شد همه کشتی گیران با تمام توان به میدان بیایند و به دنبال کسب سهمیه باشند. در این مسابقات کشتی گیران ایرانی بیشتر ضعف تاکتیکی داشتند و به خوبی برنامه های کادرفنی را روی تشک اجرا نمی کرد. حالا نمی دانم دلیل این موضوع چه بوده است. خطای کشتی گیران در این مسابقه زیاد بود و متأسفانه منجر به باخت کشتی گیران شد و نتیجه خوبی کسب نکردیم.

کارشناس کشتی آزاد در پاسخ به این سوال که آیا زنگ خطر برای کشتی ایران با نتایج به دست آمده در مسابقات جهانی به صدا درآمده است یا خیر، عنوان کرد: نتایجی که تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی به دست آورد خوب نبود و کسی نمی تواند منکر آن شود. اما ذخیره کشتی ایران از نظر نیروی انسانی خوب است و باید این موضوع را قبول کنیم. همین امسال نوجوانان و جوانان قهرمان جهان شدند و این نتیجه نشان می دهد پتانسیل کشتی برای سال های آینده قابل قبول است. اما در رده بزرگسالان انتظارات از آن ها بیشتر است.

ضعف کشتی گیران ایران تاکتیکی بود/ کسی نمی تواند منکر بد بودن شود

محمدی عنوان کرد: البته طبیعی است که این انتظارات به قهرمانان کشتی فشار می آورد. من در این مسابقات بیشترین ضعف کشتی گیران تاکتیکی بود و از نظر بدنی آن ها کم نمی آوردند. همانطور که دیدیم رحمان عموزاد تا آخرین ثانیه می توانست بجنگد، یعنی اگر ۴۵ ثانیه عقب نشینی نمی کرد می توانست ادامه دهد و حریفش هم ریکاوری نمی کرد که امتیاز بگیرد. یا مجتبی گلیج حریفش را از پا انداخت ولی اشتباه یک لحظه ای او باعث شد فشار کم کمتر شود و نتیجه را باخت.

وی گفت: تنها کشتی گیری که فکر می کنم از نظر بدنی کم آورد آذرپیرا بود که او هم جلوی حریف آمریکایی اش فشار زیاد به خودش آورد و بدنش تحلیل رفت. به نظرم نوع روش مبارزه ای که برای کشتی گیران طراحی کرده بودند می توانست بهتر باشد.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/6/31
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: