صمد نوتاش ۱۵ مهر در گفت وگو با ایسنا با اعلام این خبر گفت: تلاش می کنیم تعدادی از پیشکسوتان را در بدنه هیأت فوتبال استان اردبیل بکار بگیریم.
وی ادامه داد: تعداد پیشکسوتان فوتبال استان اردبیل زیاد است و تاکنون از بیش از ۲۰۰ پیشکسوت تجلیل و قدردانی کرده ایم، این کار را به صورت تدریجی ادامه خواهیم داد.
رئیس هیأت فوتبال استان با اشاره به فنی بودن و تماشاگرپسند بودن فوتبال پیشکسوتان اضافه کرد: مسابقه لیگ پیشکسوتان فوتبال استان را در برنامه داریم و در هر بازی از اسوه های این ورزش تقدیر خواهیم کرد.
نوتاش ضمن یادآوری اینکه تک ستارگان فوتبال در استان ها مستثنی هستند و علی دایی یک چهره بین المللی است، خاطرنشان کرد: برای شکل گیری فوتبال حرفه ای باید شرایط و ساختارهای لازم را در کنار هم داشته باشیم و همچنین فوتبال باید اولویت استان باشد تا بتوانیم در سطح کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم.
اداره کل ورزش و جوانان استان برنامه راهبردی برای فوتبال ندارد
این مقام فوتبالی استان با بیان اینکه برنامه راهبردی برای فوتبال در اداره کل ورزش و جوانان استان وجود ندارد، اعلام کرد: در سال های گذشته استان های دیگر برای پایداری در فوتبال کشور به دنبال باشگاه داری حرفه ای رفتند، اما استان اردبیل از قافله تأسیس باشگاه حرفه ای فوتبال عقب ماند.
نوتاش افزود: باشگاه حرفه ای فوتبال دارای تماشاگر و پایگاه اجتماعی در سال های اخیر در استان اردبیل شکل نگرفته و در حالیکه تیم های فوتبال اردبیل در گذشته بازی های خوب و تماشاگرپسند انجام می دادند و نتایج خوبی هم می گرفتند، اما برای باشگاه داری حرفه ای ورود نکردند و به یاد و خاطره بازی های خود بسنده کرده اند.
وی با اذعان بر اینکه در شرایط فعلی بازیکنان فوتبال به دنبال دیده شدن هستند و می خواهند با بازی در لیگ سه به لیگ های بالاتر صعود کنند، بیان کرد: تیم داری اردبیل در لیگ های پایین می تواند این شرایط را فراهم کند و برای پرورش بازیکن بومی فوتبال مؤثر باشد.
رئیس هیأت فوتبال استان اظهار کرد: تعدد تیم ها برای تعالی فوتبال استان لازم است و ما باید برای استقرار تیم فوتبال خوشه طلایی در استان اردبیل اقدامات لازم را انجام دهیم و انتقال قانونی تیم فوتبال خوشه طلایی به استان اردبیل می تواند زمینه های رشد و تعالی فوتبال استان را فراهم کند.
برای استعدادیابی در فوتبال استان از استعدادیاب سرشناس و زبده فدراسیون دعوت می کنیم
نوتاش در رابطه با استعدادیابی فوتبال در استان ضمن اشاره به اینکه استعدادیاب سرشناس و زبده از فدراسیون دعوت می کنیم و کلاس هم اندیشی و هم افزایی با استعدادیاب های موجود استان برگزار می کنیم، تصریح کرد: استعدادیاب ها را به شهرستان های استان برای برقراری برنامه استعدادیابی اعزام می کنیم تا نخبه های فوتبالی را به صورت منطقه ای در مرکز و غرب و شرق استان انتخاب و در نهایت در حضور استعدادیاب فدارسیون برترین ها انتخاب و به اردوهای تیم ملی فوتبال نونهالان و نوجوانان اعزام شوند.
وی به ارسال فراخوان و مکاتبه استعدادیابی به روستاها، بخش ها، فرمانداری ها و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها اشاره و اظهار کرد: هر استعدادیابی هیأت فوتبال استان با حضور بالغ بر ۵۰۰۰ نفر انجام می شود و شرایط سختی دارد، انتخاب هر استعداد با نظارت پنج استعدادیاب و کسب پنج امتیاز انجام می شود.
فوتسال بانوان با مشکل مکان بازی و تمرین مواجه است
نوتاش در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه فوتسال بانوان در سطح قهرمانی با شرکت ۱۵ تیم از اقصی نقاط استان برگزار می شود، افزود: فوتسال بانوان در اردبیل با مشکل مکان تمرین و مسابقه مواجه است.
وی گفت: برون سپاری زیرساخت های ورزشی استان به بخش خصوصی معضل اساسی ورزش استان است و فوتبال استان نیز شدیدا از این بابت آسیب می بیند.
انتهای پیام