مهسا جاور در گفت وگو با ایسنا درباره ی بازی های آسیایی هانگژو که موفق به گرفتن دو مدال نقره در قایق های دونفره و چهارنفره رویینگ شد، بیان کرد: خدا را شکر توانستیم نتیجه خوبی داشته باشیم. می دانستیم که اگر چین نفرات اصلی خود را در این بازی ها بیاورد، کارمان سخت خواهد بود. سعی کردیم تمرکزمان را روی کار خودمان بگذاریم تا بهترین رکورد زمانی را ثبت کنیم. با بهبود عملکرد و رکوردها مدال خیلی خوبی گرفتیم.
من و زینب نوروزی می دانستیم خوب پیش می رویم
او درباره گرفتن دو مدال نقره در بازی های آسیایی هانگژو گفت: در اردوی یک ماهه ای که در روسیه داشتیم، من و زینب نوروزی توانستیم بهترین رکورد زمانی را ثبت کنیم و بهترین قایق ایران بودیم. واقعا هر روز، سخت تمرین می کردیم. هر دفعه یک رکورد زمانی خوب ثبت می کردیم. من و زینب نوروزی می دانستیم خیلی خوب داریم پیش می رویم و بهترین قایق دونفره ایران هستیم. بر اساس ارزیابی مربی می دانستیم می توانیم با بهترین قایق های دونفره آسیا رقابت کنیم و این اتفاق هم رخ داد. برای رقابت با قایق چین هم رفتیم اما این یک واقعیت است که نمی توان در یک مسابقه کار خارق العاده انجام داد. تنها به خاطر عوض شدن محیط، ریکاوری بدن و داشتن قایق و پاروی بهتر، مقداری رکوردهایمان بهتر می شود که این اتفاق هم رخ داد و ما بهترین نتیجه خودمان را گرفتیم.
دوری از دخترم سخت بود اما حکمتی داشت
جاور در پاسخ به این پرسش که چقدر تلاش کرد دوری از فرزندش روی تمرین هایش در اردوی یک ماهه روسیه تاثیرگذار نباشد، تصریح کرد: ابتدا قرار بود دخترم «مینل» را به همراه خودم به اردو ببرم اما به دلیل برخی مسائل امکانش فراهم نشد. واقعا یک ماه دوری، سخت بود اما گاهی برخی اتفاقات حکمتی دارد که ما بعدا متوجه حکمت آن می شویم. درست است دخترم از من دور بود اما اتفاق هایی رخ داد که باعث شد با تمرکز بیشتری کارم را انجام دهم. همچنین حواشی اطرافم را بهتر و راحت تر جمع وجور کنم. ما سه، چهار سال از زندگی خود را برای بازی های آسیایی گذاشته بودیم. خدا را شکر توانستیم نتیجه ای را که می خواهیم بگیریم. با اینکه در اردوها مسائلی پیش آمد که تحت فشار روانی قرار گرفتیم اما خدا را شکر آخرش خوب تموم شد.
تمرکزم را قاطی حواشی نمی کنم
ملی پوش رویینگ ایران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه با توجه به در پیش بودن مسابقات انتخابی المپیک و حساس بودن اردوها فکر می کند فشارهای روانی و حواشی مورد اشاره اش قابل برطرف شدن باشد، تصریح کرد: قطعا شرایط به گونه ای شده و شناختمان نیز از برخی آدم ها به حدی رسیده که مواظب باشیم و حواس و تمرکزمان را با حواشی قاطی نکنیم. سال هاست تمرین می کنم و قطعا به آن نقطه ای رسیده ام که بدون توجه به حواشی تمرکزم را روی کارم بگذارم؛ دقیقا مانند همان کاری که قبل از بازی های آسیایی هانگژو انجام دادیم و نتیجه اش را هم گرفتیم. ما وقت زیادی نداریم و در ادامه راه هم همین کار را می کنیم و با بهترین عملکرد برای مسابقات انتخابی المپیک آماده می شویم. قول می دهم با بهترین رنگ مدال و بهترین رکورد این کار را انجام خواهیم داد.
خنده ما بعد از مدال از ته دل بود
قایقران تیم ملی ایران درباره خوشحالی زیادش پس از گرفتن مدال نقره رویینگ دونفره سنگین وزن زنان، تاکید کرد: واقعا خنده های من و زینب نوروزی از ته دل بود. در روزهای سختی که در اردوی یک ماهه روسیه داشتیم، هر روز به گرفتن این مدال فکر می کردیم. هر دو از ته دل خوشحال بودیم که نتیجه تمام آن فشارها و جنگ های روانی که برای ما به پیش می آمد، به مدال ختم شد. خوشحال بودیم نتیجه زحمات خودمان و مربی مان را گرفتیم.
برای خودم هم قابل باور نبودم برگردم
جاور درباره اینکه همچنان جزو ورزشکاران مدال آور ایران است، تصریح کرد: حدود ۱۳ سال است در اردوهای تیم های تیم ملی هستم. چند سالی در این میان در اردوی تیم ملی نبودم و با توجه به مشکلات شخصی که در زندگی ام داشتم، شاید برای خودم هم غیر قابل باور بود که برگردم. با کمک رییس فدراسیون و مربی برگشتم و به بهترین شکل ممکن حمایتم کردند. خدا را شکر می کنم که توانستم ذره ای از محبت های آنها و پدر و مادرم را جبران کنم. قطعا هدف ما بلندمدت تر است. امیدوارم همان مهسا جاوری باشم که در ۱۸سالگی آمد و پر از انگیزه بود.
او افزود: از طرفی مدال ها، آدم را سیراب نمی کنند بلکه حریص تر می کنند تا به مدال های بیشتری برسیم. قطعا این اتفاق دوباره خواهد افتاد و زحمات تمام افرادی که من را در این راه حمایت کردند جبران خواهم کرد.
هر بچه ای می دیدم، چشمانم پر از اشک می شد
دختر قایقران ایران در مورد بغضش پس از گرفتن مدال بازی های آسیایی گفت: به خاطر دوری از دخترم بود. ما یک ماه اردوی روسیه بودیم و من دو، سه روز به ایران آمدم و سپس ۱۰ روز دیگر در چین بودم. هر بچه ای را می دیدم چشمانم پر از اشک می شد. من خیلی تلاش کردم در این مدت برای دخترم وقت بگذارم اما خستگی تمرینات شاید باعث می شد مقداری انرژی من کمتر شود. بعد از گرفتن مدال بازی های آسیایی فقط خدا را شکر می کردم که حاصل این خستگی ها و دوری ها به مدال ختم شد. می خواهم روزی که دخترم بزرگ می شود به مادرش افتخار کند و می خواهم وقتی بزرگ شد چیزی برای گفتن به او داشته باشم. خوشحالم جواب دوری ها را گرفتم.
او افزود: از روزی که مدال گرفتم لحظه شماری می کردم که زودتر به ایران برگردیم و واقعا نمی توانم لحظه ای که دخترم را در فرودگاه دیدم، توصیف کنم. یک هفته اول که ایران برگشته بودم، من و دخترم حتی برای دقیقه ای از هم جدا نمی شدیم. در فرودگاه به من گفت: «مامان چرا انقدر دیر اومدی؟ پس من باید پارک بریم.» من به او وعده پارک داده بودم و باید به وعده هام هم عمل می کردم (با خنده).
بیشتر از قبل می جنگیم
جاور درباره اینکه مدال نقره بازی های آسیایی تا چه اندازه در افزایش انگیزه او برای گرفتن سهمیه المپیک پاریس تاثیرگذار است، گفت: اینکه من و زینب نوروزی در یک قایق بنشینیم، از مسابقات لیگ شروع شد. ما توانستیم بهترین رکورد زمانی ایران را ثبت کنیم و در حال حاضر هم بهترین قایق دونفره ایران هستیم و در بازی ها هم با دو مدال برگشتیم. بیشتر از قبل می جنگیم و امیدوارم بتوانیم رکوردهایمان را بهتر کنیم و در آسیا با بهترین رنگ مدال، سهمیه المپیک پاریس را بگیریم.
تجهیزات ما در حد یکی از باشگاه های کشورهای دیگر آسیا هم نیست
او درباره اینکه رقیبان آنها برای بازی های آسیایی هانگژو، چند سال در پیست استاندارد تمرین کردند، در حالی که آنها تنها یک ماه این فرصت را داشتند، تاکید کرد: پیست هم خیلی در رویینگ مهم است اما غیر از بحث پیست، کشورهای آسیایی از بهترین تجهیزات استفاده می کنند. ما حتی تجهیزات باشگاهی یکی از شهرهای دیگر کشورهای آسیایی را هم نداریم. با این حال نتایجی که می گیریم خیلی خوب است و نشان می دهد پتانسیل بالایی داریم. رشته رویینگ واقعا مدال آور است و نشان می دهد اگر سرمایه گذاری بیشتری روی این رشته انجام شود، می توانیم به جایگاه ایران در بازی های آسیایی کمک کنیم. امیدوارم با این مدال هایی که به دست می آوریم، محبت ها و توجهات به بیشتر شود چون همیشه به ما نامهربانی می شود. امیدوارم توجهات بیشتر شود تا در مسابقات آینده بهتر از حال حاضر باشیم.
قرار است پاداش کامل پرداخت شود
جاور در پاسخ به این پرسش که مسئولان کمیته ملی المپیک در بازدید از اردوی تیم ملی قبل از بازی های آسیایی اعلام کرده بودند پاداش پای سکو نصف نخواهد شد، تصریح کرد: بله دقیقا همین طور است. وزارت ورزش هم قایق دونفره ما را مدال تیمی حساب نمی کند و جایزه کامل می گیریم؛ به خصوص اینکه در یک ماده المپیکی مدال گرفتیم. کمیته ملی المپیک پاداش ها را نصف کرده بود اما به ما گفتند این مسئله برطرف می شود و مابقی پاداش ها واریز خواهد شد. قایق دونفره واقعا تیمی حساب نمی شود امیدوارم واقعا این اتفاق رخ دهد و ما با انگیزه بیشتری برای کسب سهمیه المپیک آماده شویم.
انتهای پیام