برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کسی با دختران دوچرخه‌سوار قرارداد نمی‌بندد!

لیگ برتر دوچرخه سواری زنان مورد اعتراض ورزشکاران است و فعلا در قدم اول قرار است صاحب قرارداد رسمی شود.

به گزارش ایسنا، لیگ برتر دوچرخه سواری زنان چند هفته پیش برگزار شد و تعداد زیادی از رکابزنان شاخص در یک تصمیم جمعی در لیگ شرکت نکردند. آنها مبلغ پایین قراردادها و متعهد نبودن باشگاه ها به پرداخت قراردادهای ناچیز را دلیل بر این تصمیم جمعی خود عنوان کردند. با توجه به اینکه لیگ در خلال بازی های آسیایی هانگژو برگزار شد شاید این اتفاق از نگاه ها دور ماند اما دختران دوچرخه سوار همچنان پیگیر بهبود وضعیت لیگ هستند. 

 مائده نظری رکابزن ملی پوش ایران جلسه ای را با مسئولان فدراسیون داشت تا خواسته های دختران دوچرخه سوار را برای رئیس فدراسیون بازگو کند. 

کسی با دختران دوچرخه سوار قرارداد نمی بندد!

دختران دوچرخه سوار قرارداد دار می شوند

مائده نظری در گفتگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که در جلسه با مسئولان فدراسیون، چه اقداماتی برای حل مشکلات دختران دوچرخه سوار در لیگ برتر اتخاذ شد؟ بیان کرد: ما نامه ای را تنظیم کرده بودیم که به امضای دوچرخه سواران خانم رسیده بود و من نامه را به رییس فدراسیون دوچرخه سواری تحویل دادم. رییس فدراسیون اعلام کرد از مشکلات اطلاع دارد و همان موقع به هیات های استانی و باشگاه ها دستور داد، حتما باید قرارداد رسمی با ورزشکاران امضا کنند و یک نسخه از آن قراردادها را در اختیار فدراسیون قرار دهند. پیش از این ما قرارداد خاصی نداشتیم و بیشتر توافق بین دوچرخه سوار و باشگاه به صورت شفاهی بود و بر سر یک مبلغی به توافق می رسیدند. ۱۰ سال رکاب می زنم اما تاکنون هیچ موقع قرارداد رسمی با باشگاهی نداشته ام و همه به صورت شفاهی بوده است. سال گذشته مشکلاتی را با باشگاه خود برای گرفتن پولمان داشتیم. ما اعتراض کردیم و قرار شد از این پس قرارداد رسمی و قانونی وجود داشته باشد. 

لیگ برتر بهتر نشود، آورده ای ندارد

او در مورد اینکه وضعیت قراردادها و حضور تیم ها در لیگ بانوان بهتر شود چه اقداماتی قرار است انجام شود؟ گفت: در مورد مبلغ قراردادها کار خاصی انجام نشده است و برای بالا رفتن کیفیت لیگ هم رییس فدراسیون اعلام کرد، ابتدا باید وضعیت را در لیگ برتر مردان بهتر کنند و قرار است لیگ برتر را با ساختار جدیدی برگزار کنند و پس از آن پخش زنده بگیرند تا تیم ها تشویق شوند و حضور بیشتری در لیگ برتر مردان داشته باشند، سپس شرایط را در لیگ برتر بانوان بهتر کنند. 

کسی با دختران دوچرخه سوار قرارداد نمی بندد!

او افزود: یکی از مشکلاتی که ما داریم استان ها خیلی نمی توانند میزبانی مسابقات دوچرخه سواری را بگیرند و محدودیت هایی وجود دارد. همچنین باید مسابقات در یک فضای بسته برگزار شود همین موضوع باعث می شود که اسپانسرها خیلی رغبت به ورود در مسابقات دوچرخه سواری بانوان نکنند. از طرفی هزینه ها بالا است و لیگ هم جنبه کسب درآمد دارد و اگر شرایط بهتری فراهم نکنیم، واقعا هیچ آورده ای نداریم. انتظار داریم فدراسیون، وزارت ورزش و رسانه ها کمک کنند تا قدم اول برداشته شود و با حضور باشگاه های دولتی و خصوصی، کسب درآمد داشته باشیم. 

زنگ خطر برای ورزش ایران 

نظری در مورد تاثیر کیفیت پایین لیگ بر انگیزه رکابزنان تصریح کرد: ۱۰۰ درصد تاثیر گذار است. این مسئله نه تنها در دوچرخه سواری بلکه در رشته های دیگر هم وجود دارد که خیلی از ورزشکاران خداحافظی می کنند چون آنطور که باید و شاید زحماتشان دیده نمی شود. ورزشکاران از جیب خود و خانواده هزینه می کنند تا بتوانند ورزش حرفه ای را ادامه دهند که این شرایط سخت است. خود من اگر دوام آورده ام به این دلیل است که پدرم دوچرخه سوار بوده و من را حمایت می کند و از طرفی خودم هم علاقه زیادی به این رشته دارم. زمانی که من در رده جوانان بودم، وقتی در خط استارت مسابقه قرار می گرفتم، تعداد نفرات خیلی زیادی حضور داشتند اما در حال حاضر شاید نهایتا چهار نفر در خط استارت مسابقه حضور داشته باشند.

و افزود: مدتی است مربیگری را آغاز کرده ام و تنها دو شاگرد رده جوانان دارم. بقیه، نفراتی هستند که شرایط سنی بالایی دارند و فقط دوچرخه سواری را به لحاظ بعد همگانی علاقه دارند که یاد بگیرند. اینکه نفرات جوان علاقه ای به حضور در ورزش ندارند، اتفاق خوبی برای ورزش ایران نیست. 

کسی با دختران دوچرخه سوار قرارداد نمی بندد!

درخواست کمک به ورزش زنان 

رکابزن سرعتی ایران در پاسخ به این پرسش که فکر می کند این تصمیم شرکت نکردن در لیگ تا چه اندازه در تغییر کیفیت لیگ موثر بوده است؟ تاکید کرد: تنها کاری که از دست ما برمی آمد، این بود که به نوعی وضعیت را بازگو کنیم. شاید اگر ما این کار را پنج سال پیش انجام داده بودیم، تا الان به نتیجه می رسیدیم و قراردادها به این شکل نبود. خود من خیلی دوست دارم که قدمی برای ورزش مخصوصا در بخش بانوان بردارم. حتی در حال رایزنی با بخش های خصوصی هستیم تا بتوانیم مسابقاتی را به صورت آزاد برای بانوان برگزار کنیم و امیدواریم اسپانسرها، بخش خصوصی و حتی قهرمانان رشته های دیگر به ورزش بانوان کمک کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا
تاریخ: 1402/8/7
موضوع: ورزش زنان
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: